Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előjátékhoz vibrátor vagy dildó?
Az válaszoljon, aki párkapcsolatban van és használnak dildót/vibrátort előjátékhoz, vagy szex közben.
Vagy akik kipróbálták milyen.. :)
Páromnal nem próbáltunk még semmi segészközt és ezekre gondoltam. Ha esetleg valaki kommentelne, írja hozzá milyet használnak és mekkora!
Mi használunk ezt is azt is.
Nem tudom pontosan mekkorák de kb a behelyezhető rész olyan 10-12 cm.
Kb 2,5-3 cm vastag.
A vibrátorral azért óvatosan, azt teszteld le előtte, hogy neked hogy jó mennyire vibrál stb.
Ugyanolyan alakú és formájú szilikon mint a farkam. Ha akarod kikapcsolod a vibrálást akkor egy dildo.
Nem előjátéknak használjuk hanem a második harmadik körben kerül elő, szopja a farkam én dugom vele, vagy dugon és a vibrit szopja, közben egy csiklóizgató és dolgozik rajta.
Hatalmas orgazmust produkál így. Amikor először vetettük be sorozatosan elélvezett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!