Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk zavar titeket, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk zavar titeket, ha egy lány szivacsos melltartót hord?

Figyelt kérdés

Én azt hordok, ezért érdekel.

B-s méretűt.

Azért hordom, mert sokkal jobban véd igazából bármilyen mechanikai hatástól:D

Illetve nem látszik át.

Nagyon szép dekoltázst csinál szerintem.

Csak közben még is azt érzem becsapás. :/

20L

2018. máj. 4. 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kamu didi? Miért zavarna?
2018. máj. 4. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:

a mellméret csak egy dolog, ha nekem barátnőm olyat hordana még lehet örülnék is hogy nem látszik át, persze ha mellé nem pakolja ki

amúgy inkább a személyiség fontos egy lánynál, oké legyen meg a vonzalom a külsőbe is, de ha egy pasi a lány mellébe szeret bele az régen rossz

20/f

2018. máj. 4. 09:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Te most a magad kedvéért vagy a pasid kedvéért öltözködsz? Nemár! Ki kérdezed azt is hogy mit használj mensikor? Tampont, vagy betétet, csak azért mert azt hiszed hogy van akit zavar? Állj már a sarkadra!
2018. máj. 4. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Utálom mert:

Nem látszik át és a mell formájából egy geomatriai test formáját alakítja ki ezáltal nőietlenít.

Szex előtt mell tapinál nagyon rossz érzés egy szivacsot taperolni.

Ezen kívül ez is egy optikai csalás ami valótlan képet mutat ami ráadásul a fentiekben megfogalmazottak miatt nőietlen és uniformizált is. :)

35F

2018. máj. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!