Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex de még csók se 5 hónap után se-hogyan érdemes rákérdezni miért nem, hogy ne nézzen ribinek?
Ha egy egyetemista korú fiú-lány páros együtt jár 5 hónapja és 5 hónap alatt nem jutottak el még egy csókig se szexről nem is beszélve akkor a lány hogy kérdezzen erre rá a fiúnál h mégis a mi a búbánat van?
Anélkül hogy szexéhes ribinek nézzék?
Azért itt nem ált isk gyerekekről van szó, hanem 20 feletti egyetemistákról.
"Az álláshirdetésnèl az első kérdés amit kapni fog az az lesz hogy vállal e több műszakot illetve tudja e hogy mekkora a kis és közepes burgonya tömege amit a Big Mac mellé fognak kérni a vásárlók"
Villamos-gépész szakpárral.. Ühüm.
Persze.
Már most állásban van egyébként (ő is, meg én is) másodévesként. Szakmai állásban, nem szórólapozik.
Ne legyél full passzív, mert ő is az. Ha ő nem tud változtatni, tedd meg te. Lágy aktívabb, kezdeményezz, mássz rá, érezze, hogy akarod a szexet.
Nekem is az volt a bajom, hogy a csaj csak várt, de nem tett vagy mondott semmit, miközben arra lett volna szükségem, hogy rám másszon és megerőszakoljon.
Lehet el kéne venned a szüzességét.
Akkor te most lényegében a jó jegyeibe vagy szerelmes? :)
Vagy csak előrelátó vagy, hogy egyszer jól fizető állása lesz, és addig kitartasz mellette? ;)
Nekem is az jött le,hogy a kérdező azért viseli el a jelenlegi körülményeket,mert az emberünk több mint valószínű,hogy egy rahedli pénzt fog neki virítani,ha egyszer elhelyezkedik fix állásba..Legalábbis a kérdező erre számít,nem akarná elszalasztani az alkalmat..Ennek viszont ára van,ugye.
Tudod mit,kérdező..megérdemled a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!