Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom asexuális segítség!?
Orvosi vélemény van? Mert ha nincs én azt ajánlom először. Bogyót nem tudok és az okot se fogom tudni megmondani. De szerintem neki is kellemetlen lehet ezért nem akar róla beszélni.
22/L
Nálunk meg pont a barátnőm az aki megvan szex nélkül is.
Elég frusztráló helyzet.
Kamagrát lehet kapni még most is, de a baj nem itt kezdődik.
Egy 27 éves egészséges férfi azért még javában akar akár napi szinten is szexelni a párjával.
28F
Én úgy írok, mint aki Ismertem aszexuális férfit. Még mielőtt a trollok beszólnának, nem, nem magamról beszélek…
Középiskolában egy ebbel felettem járt, majd még néhány évet egy kollégiumban voltunk.
Amennyire én látom, ha tényleg szinte zavarja már a szex említése is, akkor talán tényleg aszexuális. Ezt nehéz annak megmagyarázni, aki még nem látott ilyen embert. Én láttam tudom, mire gondol a kérdező…
Ez érdekes kérdés, mert nemrég egy hasonló kérdés kapcsán meséltek nekem egy párról, akik a következőképp oldják meg ezt a helyzetet.
Ott a lány a párja tudtával eljár más pasihoz, mégis hozzá megy haza. És ez így megy évek óta…
Hiába a szerelem nagyúr:)
Ha akarod, megkeresem azt, aki mesélt erről a párról…
De az az igazság abból kiindulva, amit láttam, én eltudom hinni ezt az esetet…
A kérdés az, te vállalnád –e így ezt a kapcsolatot…?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!