Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha uniszex WC-k lennének, ti szopnátok/szopatnátok glory hole-on keresztül?
what?
a börtönön kívül nem iylen wc-k vanank, haver :D
Életemben nem láttam még én se ilyen WC-t..
22F
Egyébként valószínűleg nem venném igénybe, kivétel ez alól, ha 100%-ra tudom, hogy a másik oldalt, egy ÁPOLT, tiszta nő van. (Kezet mosott előtte.. stb) :D
Most már akkor még biztosabb, amit eddig is tudtam, hogy a férfi mosdóban a lyukak melegek művei... aham.
Undorítóak azok a melegek, akik ezt merészelték tenni. A homoszexualitást nem kellene bevinni egy nyilvános férfi mosdóba.
Pontozzatok csak le, talán közületek is fúrt valamelyik egy lyukat...
Az előző vagyok, csak azért írok, mert látom másoknak ez ismeretlen.
Nos, egy vidéki szórakoztatóközpontban LYUKAK VANNAK FÚRVA A NYILVÁNOS FÉRFI MOSDÓ FALAIN.
Igen, tényleg... undorító az egész. Egyszer találtam is egy feliratot, ahol írták, hogy valami 15 éves srác jár oda meglesni a férfiakat, egy másik üzenet meg fenyegette az illetőt, hogy ha mégegyszer meglesi, akkor mi lesz. A legutóbbi fülkében ahol meg voltam, egy telefonszám volt felírva a falra, ami orális szex-el kapcsolatos volt. :-(
Félelmetes. Légy szíves, normális melegek, ne csináljatok ilyet! Nagyon rossz...
"39 éves vagyok, de még soha nem láttam olyan WC-t, ahol lyuk van a falon"
Mert vak vagy.
A legtöbb nyilvános WC szét van barmolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!