Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak fantázia szintjén, de tetszene, ha elrabolnának, megkötöznének és hosszasan kielègítenének. Másnak is vannak ilyen gondolatai?
Esetleg egy újabb élmény? ;-D
Csak nem Te is egy "elrablásra" vágyó lány vagy? :-D
14-es!
Nem lehetne ugyanezt magyarul? :-D
Nekem is voltak és vannak is hasonló vágyaim. És volt is benne részem, este utcán volt a találka pasimmal,majd hátrabilincselte kezeimet, kocsihoz sétáltunk, bekötött hátra és úgy vitt hozzá, majd folytattuk a kínzást:)
Szívesen kipróbálnám pl bekötött szemekkel akár csomagtartóba tuszkolva is, persze csak is vele, nem egy idegennel.
Kinek nincsenek ilyen gondolatai. :-) A volt csajom imádta amikor az ágyon kikötöttem...vagy amikor csak úgy hopp elkaptam a konyhában,a copfját markolva az asztalra döntöttem.Bugyi naci le a segge aljáig,és vadul megdugtam.
A mostani is szereti ám. :-D
Szerintem a nők szeretik ha uralkodnak rajtuk szexuálisan,a férfiak meg szeretnek dominálni és uralkodni. ;-)
A kettő párosítása igazán perzselő szex...
#11 ('18.05.02. 15:53) azóta sok privátot kaptál? (Én nem írok olyat.)
A kérdésre: csak akkor, amikor meglátok a vonaton vagy a strandon egy bombajó fiatal csajt, akkor el szoktam képzelni, hogy hátra van kötve a kezem és sokmindent csinálnék vele. De ez csak akkor, amikor éppen látok olyan csajt, aki lehet az esetem. Akármikor „csak úgy” pedig nem ezen fantáziálok, hanem inkább azon, hogy én lennék a Kérdés eseményének passzív résztvevője, persze úgy, hogy szexi fiatal nő teszi meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!