Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bánhat valaki igy egy nővel? Mit élvez ebben?
Sajnos vannak ilyen állatok.
Mit élvez benne? Lehet jobb is, ha nem tudjuk.
Az elborult emberek elméjét nehéz megérteni.
1; nagyon sok ilyen film bár home feliratú, valójában megrendezett... És fizetnek érte....
2; vannak mazo/szub beállítottságú lányok....
3; vannak -sajnos- a valóságban olyan dolgok, amiket sok ember teljesen elutasít, akár undor, akár erkölcsi okokból.. és mégis létezik még most is (rabszolgaság, pedofília, gyilkosság, erőszak stb)
Azt hiszik, hogy a nő szája egy második pina :/
Az egy dolog, hogy nem veszik figyelembe hogy ez bszakszik a nyelési reflexszel, de sajnos sokan azzal sincsenek tisztában, hogy nekünk az is fáj, ha sokáig kell tátani a szánkat a folyamathoz...
Én szub nő vagyok és igen élvezem a mélytorkot durván. A párom a domom szóval van annyi bizalom köztünk tudja mikor hánynék be és figyel erre. De a fullasztás és közben folytás nekem izgalmat okoz.
Szóval hidd el mindenki máshogy éli meg a szexet személyes kedvencem a maszkban szájpecekkel a számban, nyakörves folytás
Mi ilyen pár vagyunk hidd el nem vagyunk bolondok csak kedveljük a bdsm-nél durvább kategóriát játékokkal
21/N
Film !!!
Semmi köze a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!