Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy bánhat valaki igy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bánhat valaki igy egy nővel? Mit élvez ebben?

Figyelt kérdés
Ma találtam egy olyan felnőt filmet , amiben a nő orálisan elégitette ki gondolom a párját vagy kije volt , egy ilyen homemade video volt . És a férfi annyira durva volt vele, a csaj konkrétan fulladozott es hányott is , szó szerint. Nem kapott levegőt annyira nyomta le a torkán , undoritó. És az ilyen videókból nem 1 van . Mi értelme ennek , a férfiak ebben mit élveznek ? Van olyan nő aki ezt élvezi és igényli? Engem konkrétan felkavart.Nektek mi erről a véleményetek? 18/L
2018. ápr. 29. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyen állatok.

Mit élvez benne? Lehet jobb is, ha nem tudjuk.

Az elborult emberek elméjét nehéz megérteni.

2018. ápr. 29. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
A szexualitást mindenki máshogyan éli meg most csak példaképp a szadisták mit élvezhetnek abba hogy agyon verik szinte egymást "sex" gyanánt. Egy úgymond "normális" párkapcsolatban élő embernek ez maga a borzadály tehát nem feltétlenül rossz ez csak úgymond kinek mi.
2018. ápr. 29. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:

1; nagyon sok ilyen film bár home feliratú, valójában megrendezett... És fizetnek érte....

2; vannak mazo/szub beállítottságú lányok....

3; vannak -sajnos- a valóságban olyan dolgok, amiket sok ember teljesen elutasít, akár undor, akár erkölcsi okokból.. és mégis létezik még most is (rabszolgaság, pedofília, gyilkosság, erőszak stb)

2018. ápr. 29. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt hiszik, hogy a nő szája egy második pina :/

Az egy dolog, hogy nem veszik figyelembe hogy ez bszakszik a nyelési reflexszel, de sajnos sokan azzal sincsenek tisztában, hogy nekünk az is fáj, ha sokáig kell tátani a szánkat a folyamathoz...

2018. ápr. 29. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Lehet most betegnek gondolsz, de én élvezem így csinálni a pasimmal, de lehet nem olyan durván azért mint a videón. Amíg mindkét félnek jó szerintem nincs baj vele.
2018. ápr. 29. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg normális pasiként nem találok olyan lányt aki még szereti a Normál szerretkezéseket. Mindent ami mindkettőnknek jó és élvezetes.
2018. ápr. 29. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Én szub nő vagyok és igen élvezem a mélytorkot durván. A párom a domom szóval van annyi bizalom köztünk tudja mikor hánynék be és figyel erre. De a fullasztás és közben folytás nekem izgalmat okoz.

Szóval hidd el mindenki máshogy éli meg a szexet személyes kedvencem a maszkban szájpecekkel a számban, nyakörves folytás

Mi ilyen pár vagyunk hidd el nem vagyunk bolondok csak kedveljük a bdsm-nél durvább kategóriát játékokkal

21/N

2018. ápr. 29. 22:58
 8/10 fannika29 ***** válasza:
Ezt nem csak a pasi élvezheti ám.. :)
2018. ápr. 30. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Film !!!

Semmi köze a valósághoz.

2018. ápr. 30. 07:27
 10/10 anonim ***** válasza:
tejet légyszíves a boltból
2018. máj. 30. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!