Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a köldökkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a köldökkel nem szeretnek a fiúk foglalkozni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 29. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tudnak erről a vágyadról? Elmondod, megmutatod nekik? Mert a gondolatolvasáshoz biztosan nem értenek!
2018. ápr. 29. 13:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Velem nem mennél sokra, mert nekem már nincs köldököm.
2018. ápr. 29. 17:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne általánosítsy én imádok a köldökkel foglalkozni, Mester vagyok benne :)
2018. ápr. 29. 17:33
 14/19 anonim ***** válasza:
A kommunikáció hiánya miatt van. Azért, mert nem mondod meg nekik, hogy neked ott erogén zónád van.
2018. ápr. 30. 04:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Hagyjad már ezt a forgatókönyv-előadást.

Persze, egy lány, mielőtt ágybamegy, adjon egy A4-es lapot, x pontba szedve, hogy neki mi a jó, neeem ?

A francokat, bennünk pasikban kell lennie annyi spiritusznak, hogy odafigyelünk a lányra és mindent kisérletezünk, mire reszket a szempillája és mire nem, szépen fel kell fedezni az egész testét és kész, hogy őrüljön bele az élvezetbe. Lehet ez akár félóra is :-) És majd csak utána dugunk, nemigaz lányok ?

2018. ápr. 30. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálam például fétis szinten van a női has és köldök!

De nem igazán találni olyan lányt akinek ez bejönne.

2018. máj. 1. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os, én is pont ugyanígy vagyok ezzel. Ha akad valaki lány, aki szereti, ha "foglalkoznak" a köldökével, privátban írhat.
2018. máj. 3. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:

A 16-os vagyok!

17-es! Nekem már egy jó pár lány írt itt az oldalon, úgy, hogy válaszoltam egy ilyen témájú kérdésre és utána ők írtak rám privátban.Volt akivel találkozó is meg volt már beszélve, de a végén mindig eltüntek se szó se beszéd, és nem válaszoltak. Szóval nagy reményeket ne fűzz hozzá, hogy itt olyan lányt fogsz találni aki merne is lépni!

2018. máj. 4. 07:10
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
Előző: azért, mert évek óta van itt az oldalon egy srác, aki ezt nagyon durván túljátssza és magát mindig másnak kiadva (de általában csajként) válaszolgat az ilyenekre és írkál privátban. Csak persze ha találkozni kéne, ez kiderülne... Ezért nem is fogsz itt erre vevőt találni, mert még az is megijed (tök jogosan egyébként), aki amúgy talán legalább kíváncsiságból nyitott lenne rá.
2018. máj. 4. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!