Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, titeket zavar, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket zavar, ha nem szeretem ha kiny*lnak?

Figyelt kérdés
Valahogy irtózom tőle,talán rossz élmény,de nem szeretem,és nem szoktam engedni,amikor furán néznek rám,de nem szoktak semmit szólni. Ez zavarja a srácokat,vagy átsiklanak felette?

2018. ápr. 28. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

Meglepett sok válasz

Mindig azt hittem hogy a ferfiak utalnak nyalni csak kötelozőbol teszik meg

Az a baj hogy sok férfi lusta nyalni vagy nem akar de sok nő csak ugy tud elmenni, hüvelyi orgazmusua meg nincs minden nőnek

Így marad az hogy a nő izgatja magát szex közben ha akar orgazmust

2018. ápr. 28. 22:18
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

Én nagyon szeretek nyalni, persze jól is csinálom szerencsére, így egyszer megszerettettem azzal is aki nem szerette :D De persze nem olyan fontos része ez az életnek, hogy ne lehessen nélküle élni.

22/F

2018. ápr. 28. 22:23
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Igaz,már nem vagyok fiatal,de nyalás nélkül sajnos fel sem állna...
2018. ápr. 29. 09:42
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
11-es egy olyan férfitársam sem ismerem akivel beszéltem erről hogy ne szeretne nyalni.Egy szép puncit??? Imádás... :)
2018. ápr. 29. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező!Én szívesen odaadom a férjemet,mert nem szeret nyalni :( úgy általában nem.Ő ezt kötelezőnek éli meg és jönnek a kifogások.

Én pedig mit meg nem adnék azért hogy valaki megtegye ezt nekem. Már a váláson is gondolkodtam emiatt.Hülyén hangzik,de aki ezt igényli, annak ez egy megalázás ha nem kapja meg. Irigylem azokat a nőket akik ezt megkapják.

2018. ápr. 30. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Most miért kellett lepontozni? Ennyi prűd embert..nahát!!!
2018. máj. 1. 20:20
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Igaz nem irtad hany eves vagy es miota vagytok hazasok,de a velemenyem az,hogy egyszer elunk es ha tudsz valtoztatni valtoztas ne szenvedj
2018. máj. 2. 11:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszi utolsó! 33 éves vagyok és 5 éve vagyok házasságban.Igen,változtatni fogok.Nem vagyok fából!!
2018. máj. 2. 21:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom hogy ilyen önző férjed van

Gondolom a férjed követeli azért az orális szexet hogy úgy elegitsd ki

2018. máj. 2. 21:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Felvitottatok,köszi:) #15-os neked sok sikert,szerintem is megéri valtoztatni
2018. máj. 4. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!