Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben az esetben elkellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben elkellene játszanom az orgazmust?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem volt orgazmusom. Se huvelyi, se csikló. Se magamnak, se ha mas csinálta.

Ettől függetlenül élvezem a szexet.

Van egy férfi aki tetszik is , de inkább azért vagyok vele mert van penze . /nem errol szól a kérdés, hogy milyen undorító vágyok, mert azzal tisztában vagyok/.

Egyszer mat kinyalt, az nem volt jo.

A szextől sem varok sokat.

Elkellene játszanom az orgazmust, hogy jobban érezze magát?

2018. ápr. 28. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10:

Van egy lányhaverom,életében nem volt orgazmsa. Pedig nem lehet ra mondani, hogy nem próbálkozott: mindenféle méretű lepadoakrobatakkal es odaadó nyalogepekkel is, de semmi. Amíg őszintén elmondta, hogy tok jo élvezi, de nem, nem elvezett el, addig mindig jött egy pont, ami után otthagyták, igen, emiatt.

Aztán elkezdte megjatszani, es olyan jól csinalja, hogy nincs az a tapasztalt rutinos róka, aki nem vette volna be. Egy kis visitozas, hátba melyesztett körmök, elakado lélegzet, aztán par izomosszehuzas a huvelyben, majd lihegés közben tagra nyílt szemmel elmormolt hitetlenkedés az orgazmus orbitális méretén... es nincs az a ferfi aki levette volna, hogy óriási kamu az egész. Erről ennyit..

2018. ápr. 30. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Alex, szerintem is simán meg lehet játszani. Nekem sem volt orgazmusom sokáig sehogy sem, viszont a szex annyira jó volt, hogy volt aki azt hitte, hogy elélveztem. Rá is kérdezett, de nem hazudtam. Viszont nem hagytak el, erről ennyit...
2018. máj. 1. 08:54
 13/13 anonim ***** válasza:

12:

Van, akit lehetetlen elhagyni.

Biztos te is ilyen vagy!:)

2018. máj. 1. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!