Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban nagyon furának számít ha egy lány szereti a spermát?
Nemrégiben öszejöttem egy lánnyal teljesen szolíd lány, nem öltözik durván, meg na nem is olyan bombasztikus, ám megfogott benne valami, mikor elsőnek szexeltünk a végén kérte hogy élvezzek a szájába. Meglepődtem kissé aztán elmondta hogy neki ez okoz örömet meg szereti.
Azóta átértékelődött bennem a kapcsolatunk, már nem veszem komolyan a csajt. Ez helyesen teszem?
Mármint na, tudatos egészséges étkezéssel, ananásszal és egyéb trükkökkel feldobható a saját cuccod... de egy kortizoltól átitatott stresszes-izzadt nap után, Alien vérsavként marja át a tarkóját szegény lánynak a spermád, olyan rossz íze van :D
Javaslom mindenkinek mielőtt szájba venné a Duci Ezredest a barétnőtök, kósoltjátok meg a saját termékmintátokat, hogy mennyire vállalható.
Egy kiskanál Maresi tesjpótló helyett a kávéba, és ha nem köpöd ki öklendezve, akkor este mehet a cumi :D
#21:
ez a megfogalmazás :D
én nem kávézom, nem dohányzom, nem iszom, nem élek stresszes életet szerencsére, szóval ezek nem károsítják az ízét a cuccnak :D
barátnőmnek ízlik, ez a lényeg :D szóval az Alien vér effektus körtánca a babahányással nem játszik egy orális aktus alkalmával sem :D
#22 Na ez a lényeg!
Szóval egyöntetűen kiejelenthetjük, hogy ez egyáltalán nem negatív dolog a számunkra!
Kérdező, te meg ne foglalkozz vele, hány exbarátjának nyakalta a cuccát. Neked meg két zsáknyi pinaszőr ragadt már be a fogaid közé...ésatöbbi.
Emberek vagyunk, mindenkinek voltak expartnerei, ne légy önző és ne pörögj ezen.
Most veled van és szeret, és nem finnyás, nyel is annak rendje módja szerint. Örülj neki inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!