Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha nem akarok vele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem akarok vele lefekudni?

Figyelt kérdés
Van baratom, o vette el a szuzessegemet, oke megvolt tuleltem. Nehany alkalommal csinaltuk de en meg mindig nem elvezem. Igazabol nem is akarom csinalni. Nem akarom ezzel megbantani de meg kell hogy mondjam neki valahogy. Nem igazan jon be nekem ez a szex dolog, tudok nelkule elni, es nekem nem ekorul forog a vilag mint sok embernek. Se vele, se massal nem szeretnek ledkudni,pedig allithatom hogy ot szeretem.. Ha meg oda kerul a sor, akkor meg azon parazok ne legyek terhes. Mindennap mondja es jelzeseket is ad hogy mennyire kivan de nekem az is eleg ha egyutt alszunk meg osszebujunk es csokolozunk..

2018. ápr. 25. 07:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pasinak kevés lesz.
2018. ápr. 25. 07:54
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Ne add fel!Egy idő után egyre jobb lesz nálam is úgy volt,eleinte nekem fájt is.
2018. ápr. 25. 07:55
 3/19 anonim ***** válasza:
23%
Jó béna pasid lehet.
2018. ápr. 25. 07:57
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

Keress egy 75-80 évest :D ezeknek már tuti nem áll fel.

Plusz a pörköltszaftos fingásaik miatt se fogod úgy kívánni, jól meglesztek.

2018. ápr. 25. 07:58
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

A probléma ezzel ott van hogy a nem kívánt terhességtől való félelem dolgozik tudat alatt. Plusz a pasid nem lehet egy lepedőakrobata.

Ha gyengéd és figyelmes akkor el fog kapni téged is a gépszíj.

2018. ápr. 25. 08:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Te most a véletlen terhesség miatt nem akarod, vagy ennyire prűd, esetleg aszexuális vagy? Nem tudom, de egy dolog biztos, az étvágya mindenkinek más lehet, de egy párkapcsolatban ilyen " hozzáállással" nem sok esélyed lesz.
2018. ápr. 25. 08:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Hogy tudnam megszuntetni ezt a terhessegtol valo felelmet?
2018. ápr. 25. 08:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Védekeztek?
2018. ápr. 25. 08:25
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen!
2018. ápr. 25. 08:35
 10/19 anonim ***** válasza:

Ne eröltessed, de közeits máshogy a dolgokhoz.

Egy nö sem lesz sikeres párkapcsolatok terén, aki huzódozik a szextöl.

2018. ápr. 25. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!