Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként hogyan vállaljam fel nyíltan, hogy az érzéki szexet szeretem és nem akarom sem seggbe sem szájba, sem a hajára verni?
Figyelt kérdés
Annyira kisebbségben érzem magam. Lehet így normális párkapcsolatom ?2018. ápr. 24. 19:58
11/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet...az én környezetemben minden lány ellene van ezeknek a dolgoknak, úgy hogy igen sok esélyed van párt találni..
12/13 Chac Xib Chaac válasza:
Tanulj meg örömöt szerezni a partnerednek, és akkor nem lesz gond... és nem fogsz ilyeneket kérdezni, mert megbeszéled vele, hogy melyikőtöknek mi a jó
f/40
13/13 A kérdező kommentje:
Az első rögtön beletalált. A többiek nem érezték az iróniát :(
Amikor egy órán belül már a 10. "hogyan vállaljam fel" a hülyeségem típusú kérdést olvastam, kíváncsi voltam a reakciókra.
Bocsi.
2018. ápr. 26. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!