Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nővérem barátnői miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csoki66 kérdése:

A nővérem barátnői miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Nővérem barátnői pedig 22-23 évesek. Majdnem minden nap itt vannak a nővérem barátnői. A nővérem sokszor elmegy itthonról de a barátnői akkor is itt maradnak. Namost azt tudni kell, hogy nekem kb 1,5 éve van barátnőm. A nővérem barátnői folyamatosan "zaklatnak" amikor nincs itthon nálunk senki rajtunk kívül. Igaz, hogy jó nők. De a barátnőmet nem szeretném megcsalni. Folyamatosan taperolnak, nyugodtan nem lehet tőlük fürdeni/átöltözni. Többször volt már olyan is, hogy le próbáltak fogni, lerántani a gatyám és utána el tudjátok képzelni, hogy mit akartak. Sehogy sem tudok őket leállítani. Nővéremnek már szóltam, hogy csináljon a barátnőivel valamit, de ő csak kiröhögött. Más családtagomnak nem merek szólni, mert félek, hogy elmondják a barátnőmnek. Nem szeretném ha ezt a szitut megtudná a barátnőm, mert nem tudom hogy reagálni. Mit csináljak, hogy lekopjanak? Segítsetek ha tudtok légyszíves. Köszönöm.

#Nővérembarátnői
2018. ápr. 24. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elmehetek hozzad es bealdozom magam. :) amugy haverodat hivd el akinek nincs noje es o meg taperolja akkor oket :)
2018. ápr. 24. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Küldd ide őket !
2018. ápr. 24. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
üdv a megerőszakolt pasik közt. életed végéig benned fog maradtni. Kitartás tesó.azért gumit szerezz be a biztonság kedvéért.
2018. ápr. 24. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Elmehetek hozzad es bealdozom magam. :) amugy haverodat hivd el akinek nincs noje es o meg taperolja akkor oket :)
2018. ápr. 24. 21:13
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Barátnő ide vagy oda, életed végéig bánni fogod ha nem mész bele. Nekem egy buli után ajánlotta fel két lány barátom, hogy hármasozzunk. Barátnőm volt, szóval visszautasítottam. Fél évre rá kiderült, hogy hónapok óta csalt a barátnőm. Azóta is bánom az egészet.
2018. ápr. 24. 21:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Volt már részem 3-mas ba. Baromi jó buli az biztos. De többet ér a barátnőm bizalma. De az is lehet, hogy túlságosan bízom benne.
2018. ápr. 24. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!