Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmegyek egy olyan tanfolya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek egy olyan tanfolyamra ahol csak nők vannak akkor azok rám fognak mászni?

Figyelt kérdés
Mert munkanélküli vagyok és lehet menni tanfolyamra ingyen munkaügyi központon keresztül. És ha pl elmegyek egy olyan tanfolyamra ahol csak csajok vannak pl mű körmös tanfolyam vagy valami ilyesmi akkor ott szét fognak szedni engem a nők? Lehetséges?

2018. ápr. 24. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Én is voltam olyan tanfolyamon, ahol 20-ból 1 srác volt. Őszintén, minket egyáltalán nem érdekelt a srác, néha dumáltunk vele, de semmi olyan.
2018. ápr. 24. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan abban reménykedsz, hogy egy háremnyi szexuálisan kiéheztetett szűz szexbomba vár ott rád széttárt lábakkal, hogy pattintsd le róluk végre az erényövet, és már-már széttépik egymást érted?

Hát, nem :)

Valószínűleg max köszönőviszony lesz, de nem hinném hogy nagyon érdekelnél ott bárkit is, pláne ilyen képzeletvilágban bolyongva :)

Nem rosszindulatból mondom, hanem őszintén

2018. ápr. 24. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem sikerült akkor nem... Ne reménykedj. Nálunk is csak nők dolgoznak, én azért néha fantáziálok azon, hogy másnap egy helyes pasi pont ide téved... Na de tisztában vagyok vele, egy szingli 10/10-es nem itt fog kikötni.
2018. ápr. 25. 05:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem véletlen hogy még munkád sincs!
2018. ápr. 25. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!