Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50+ hölgyek, urak! Ti milyen gyakran kívánjátok a szexet? Életkort, nemet is írjatok légyszi.
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok. 30/N2018. ápr. 23. 08:46
1/7 anonim válasza:
Én pedig rád lennék nagyon kíváncsi, ha van kedved beszélgetni akkor írj! 33/F
2/7 anonim válasza:
Màr kezdem elveszíteni az érdeklődésem, heti 1 bőven elég,de van hogy nem is kívánom hetente.
54/F
4/7 anonim válasza:
A barátnőmmel (35) minden este szexelünk, de ha van idő reggel is gyors menet meló előtt. Hétvégén naponta 2-3 menet.
Ettől függetlenül nagyon kívánom a nőket főleg ilyenkor amikor alig takarnak valamit.
A csajom szerint szexmániás vagyok, szerintem meg csak kicsit magasabb a tesztoszteron szintem az átlagnál.
50/F
6/7 anonim válasza:
Miután mostanában már csak heti egyszer tudom felcsigázni asszonykám szenvedélyét, csak hetente egyszer kívánom. Vasárnap estétől következő vasárnap reggelig. :-))
Viccet félretéve a nemi életem hajnalától fogva napi egy volt az igényem.(Eltekintve egy-egy kezdődő kapcsolat dugunkmintanyulak időszakaitól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!