Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted mi a tökéletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mi a tökéletes kérdés ebben a témában?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8. Nem, tapasztalat... Nem tudom , mennyire számítok jóképűnek. De bátornak mindenképp. És simán oda merek menni a legszebbekhez is. És a legtöbb esetben, amikor egyedül álló gyönyörű nőről volt szó, akkor jött valami olyasmi, hogy ő még nincs kész egy kapcsolatra. És még mielőtt erre gondolnál, a másikat egyenesen vissza utasította külső jegyekre hivatkozva. Persze biztos nem mind ilyen, de azért 10 tényleg nagyon szépből 9 ilyen. A testét akarja kiélvezni, vagy kihasználni pénzszerzésre. Első sorban gazdag férj reményében.
2018. ápr. 22. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 Kétféle "szépség" van.

Van a nyafka k--va,meg a főnyeremény.

Lehet,hogy te voltál eddig ilyen szerencsétlenségben.

Azért hajrá! És ne feledd,hogy te milyen vagy,úgy értékeld a csajokat.

2018. ápr. 22. 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:

12.

Nem hiszem, hogy létezik abszolút szépség.

Szerintem olyan van, aki a többségnek tetszik, mert megfelel a szépségideálnak.

De általában nem ez érdekel. Én nagyon kíváncsi természet vagyok. Érdekelnek a nők, mint a szerelem forrásai a férfi lelke számára, érdekelnek mint a gyönyör forrása a férfi teste számára, és mint emberek.

És ha valakiben látok valami számomra érdekeset, hát kérdezni fogok róla, függetlenül attól hogy csúnyább, szép gyönyörű . És ha valami tartósabban megfog mint 2 perc, talán próbálkozom is nála.

Az meg hogy szép ember vagyok-e, nem számít nekem. Számítson másnak.

2018. ápr. 22. 23:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Valamiért azt feltételeztem,csak a porcelánarcúakra buksz.

Hát akkor sok szerencsét!

2018. ápr. 22. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:
#10 volt olyan :D
2018. ápr. 23. 01:13
 16/16 anonim ***** válasza:

1: ami konkrét, értelmes, életszagú

2: ami nem becsajozás/bepasizásra megy

3: ami nem általánosított

4: ami nem egy hülye mítosz elfogadtatása

5: amit nem lehet megtalálni 2 perc google-zéssel

2018. ápr. 23. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!