Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a száj fétisről?
“Erre melyik csaj fog szerinted bukni, hogy "nőt keresek hatalmas szájüreggel"? “
Nem ezt fogom mondani.Meg lehet állapítani kívülről is,hogy nagy szája van e.Az állkapocs hosszából.
“pl. csak annyit mondanál a csajnak, hogy nembaj, ha kicsit megharap, vagy tátsa nagyra a száját és nyújtsa ki a nyelvét, mert szeretnél a nyelvére élvezni. ”
Mindkettőt.Akarom is,hogy megharapjon és főleg azt akarom,hogy láthassam a szájüregét.Kinyitná elöttem hatalmasra a száját én meg megnézhetném közelről.Talán az ujjammal meg is érinteném a nyelvét vagy a fogait..
Meg adnék neki egy almát,egy sajtburgert vagy valami ilyesmit és ő megenné minél kevesebb harapással.
Láttam olyan videót is,ahol egy csaj összerágott egy legót.Ilyet azért nem kérnék egy lánytól,de tetszene ha megcsinálná
Nem lennék jó fogorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!