Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 10-11cm-es pénisszel merjek csajozni? Van most egy lány aki tetszik meg aranyos is csak hát ez vissza tart hogy merjek lépésekett tenni felé. Főként lányok válaszát várom hogy ők összejönnének e ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 21:22
11/14 anonim válasza:
A legfontosabb hogy önbizalmad legyen. Ne úgy állj hozzá, hogy jajj de szerencsétlen vagyok, mert akkor biztos nem lesz senkid. Fogadd el hogy ekkora, ha vki igazán szeret téged, megfog neki felelni, és nem emiatt dob el.
19f
12/14 anonim válasza:
Nekem kb. 10 centi, és barátnőm simán el tud élvezni tőle. Ugyanígy görcsöltem, mint te, de kár volt... Gondolj bele, egy nőt már az ujjaddal ki tudsz elégíteni, annál meg a 10 centi hosszabb, és gondolom vastagabb is. :)
Ha meg még szerelmes is (lesz) a lány, akkor meg nem is téma, simán el fogja fogadni. Sőt, kifejezetten élvezni is fogja. :) Csak majd figyelj rá!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) most nagyobb lett az önbizalmam :)
2018. ápr. 20. 16:15
14/14 anonim válasza:
Ha esetleg ezzel a lánnyal mégsem jön össze, akkor sem kell aggódni, lesz olyan lány, akinek a te péniszed lesz a legszebb, legkívánatosabb a világon. Rám már az is komoly hatással van, ha látom, illetve érzem a fenekemhez nyomódni a kemény férfiasságát, elképesztő az érzés, a tudat, hogy ez tőlem van. Hozzá társul az ember is, a csodálatos személyisége, semmi más nem számít, illetve minden megoldható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!