Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sráck! Hány csajtol kaptatok már itt erotikus képet? Illetve lányok?
Figyelt kérdés
Lányok ti mennyi srácnak küldtetek ? Aki egynek küld az szerintetek küld másoknak is ? Őszintén válaszoljatok ! :)2018. ápr. 19. 12:46
21/26 anonim válasza:
Sok csajtól kaptam, kb 80% kamu, lopott fotó volt.
3 normális csajszival cseréltünk is, de nem itt, hanem személyesebb módon (email, viber stb), és mindegyikkel volt személyes találka, szeretkezés is 😊. 29/F. Csajok írjatok 😉
22/26 anonim válasza:
Nekem voltmár néhány srác aki egy-egy kommentemen felbátorodva random küldött egy pucér képet a férfiasságáról. Hát én naív meg is nyitottam. Nem tudom mennyi, 10-től nem több. Én nem küldtem senkinek, nem is küldenék szerintem.
23/26 anonim válasza:
1 lány volt csak !! A többi csak hisztis...!
25/26 anonim válasza:
3-4 től kaptam, és küldtem is. Soha nem ezzel indítottunk. Szerintem másnak is küldtek. :). F.
26/26 anonim válasza:
Én nem küldök senkinek. Nekem sajnos szoktak pasik, bár azt zsigerből törlöm. ;)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!