Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szeretik a popsi szexet, mehet közbe a puncitokba egy vibrátor?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 06:20
1/12 anonim válasza:
Inkább csak sima dildo. Engem zavar a “rezgés” Privátot ne írjatok!!!
2/12 anonim válasza:
Sokat fantáziáltam róla! Még nem próbáltam, de szívesen kipróbálnám egyszer.
3/12 anonim válasza:
Vibratort ne de dildoval mar probaltam a parommal
4/12 A kérdező kommentje:
Igen engem is izgat a dolog ,hogy nagyon élvezné eszt egy csajszi. Mert még egy srácal már nem csinálnám de így igen.
2018. ápr. 19. 08:37
8/12 anonim válasza:
Hááát ne a vibrátok menjen be, hanem a lány két ujja és nyissa ki V alakban bent és igy a farkammal érezhetem az ujjait és összeszoríthatja a farkam bent. Őrjítő érzés :-)
Biológiai rész :
Azért megoldható, mert a popsi és a punci között csak egy nagyon finom vékony bőr van, ami áttapintható és érezhető :-) Amikor nekem a lány popsijában is és a puncijában is bent van egy-egy ujjam, és finoman masszírozom, nem ki-be rángatom !!! na akkor élvez egy óriásit és ez eddig minden lánynál működött.
Teszteljétek, sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!