Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a prostituáltak maradnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a prostituáltak maradnak számomra?

Figyelt kérdés
22 évesen semmilyen tapasztalatom nincsen a nőkkel kapcsolatban. Gátlásos vagyok,félénk és a lányoknak sohasem voltam vonzó valamilyen oknál fogva. Mindig is tisztában voltam azzal,hogy sohasem lesz párkapcsolatom így nem nyitok a lányok felé.

2018. ápr. 18. 09:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ne félj, több ilyen gondolkodású fiút ismerek, akiket végül egy lány találta meg, és azóta is boldog házasságban élnek.
2018. ápr. 20. 10:47
 22/27 A kérdező kommentje:
Már nem bízom semmiben sem.
2018. ápr. 20. 12:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de 22 éves vagy, fiatal, és minden egyes kommentedben leírod, hogy neked semmi esélyed, neked ez nem fog menni, meg amúgy se érdekelsz senkit. Ezt te írod saját magadról. Ha ennyire tartod magad akkor kitől várod el, hogy töbre tartson? Szedd össze magad, és ahelyett hogy a gyakori kérdések előtt sírsz, és tegyél azért, hogy kialakíts magadban olyan külső/belső tulajdonságokat amik miatt elsősorban te magaddal elégedettebb lehetsz. Ha ez meg van akkor majd mások is látják rajtad, hogy van kisugárzásod és önbizalmad. De amíg olyan vagy mint aki magába van roskadva, addig a külvilág is ezt képet látja.
2018. ápr. 20. 14:01
 24/27 A kérdező kommentje:

És mit tegyek,hogy ki tudjak alakítani olyan tulajdonságokat amivel elégedettebb lennék?

Sokszor mondták már nekem,hogy látszik rajtam az,hogy szomorú vagyok mikor nincs is rossz kedvem és azt is,hogy mérges tekintetem van. Én ezekből semmit sem veszek észre. Persze sokszor van rossz kedvem és kedvetlen is vagyok ezt elismerem.

2018. ápr. 20. 14:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Sportolj, izmosodj, kezdj el olyan ruhákat hordani amik tükrözik a személyiséged és amikben jól érzed magad, mégis férfiasak. Próbálj meg valami életet lehelni magadba, hogy jó beszélgetőpartner tudj lenni, nem feltétlenül csak nőkkel, hiszen az se baj ha vannak barátaid. Lehet pont általuk ismersz majd meg valakit. Nem olyan nagy was ist das azért, hogy valaki adjon magára. :)
2018. ápr. 20. 15:15
 26/27 A kérdező kommentje:

Sportolni már két éve kitartóan sportolok.

Ismerkedni pedig a fiúkkal sem szoktam.

2018. ápr. 20. 15:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Miért jön mindenki a kib....ott gyúrással meg a sporttal? Komoly befektetést igényel. Nem olcsó a sok fehérje meg a mittudomén mi. Csak ilyen fehérhjés vackokat kell zabálni. Nem beszélve arról, hogy jobb esetben is 2-3 év, mire látszik az eredménye.
2018. ápr. 20. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!