Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mondta egy férfi. Akkor élvezte?
Figyelt kérdés
Azt mondta olyan vagyok, mint egy szexistennő.
Nem voltam életemben sok férfival, sőt..igazából 3al eddig, de senkivel nem élveztem ennyire és ezt gondolom látta is rajtam.
Azt mondta életében nem szeretkezett hozzám hasonlóval.
Mikor mond ilyet egy férfi? Eddig milyen nőkkel lehetett dolga?
2018. ápr. 17. 21:59
1/7 anonim válasza:
Élvezte . Mondjuk én is ezt mondanám 45 évesen egy szűk 18asnak.
2/7 anonim válasza:
Én a pasimnak szoktam mondani hogy egy szexisten és olyankor nagyon élvezem szóval valószínűleg ez fordított helyzetben is így van :)
3/7 anonim válasza:
bármelyiknek ha máskor is le szeretnék vele még feküdni.
pár kedves szóba,vagy némi dicséretbe nem halok bele,akkor se ha nem igaz.
4/7 anonim válasza:
Hááát, el kell h szomorítsalak, de ez a legnagyobb marketing dumájuk.
5/7 anonim válasza:
GOndolom fiatal vagy. Neked még bármilyen szép szöveget be lehet adagoolni,csak hogy újra lefeküdhessen veled.
7/7 anonim válasza:
Amit megmondtam, megmondtam Drágám!
Fantasztikus voltál!
Komolyra fordítva. Egészen biztos hogy nagyon élvezte. De én pl. rosszat nem mondanék semmiesetre. Egy férfi elélvez akárkitől, és az már jó. De ha valakivel nagyon jó azt én is kimondodm! De az is jól esik, ha nekem mondják hogy de jól elnyaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!