Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szeretne tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretne tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy srác.Minden nap beszélünk,először teljesen egyértelmű volt hogy szexelni szeretne csak velem,és mivel én egyedül vagyok,és szeretek szexelni (:D) ezért belementem.Nos úgy volt hogy egyszer én őt orálisan kielégítettem.Aztán azóta 100x megbeszéltük hogy dugunk majd.De egyszer sem jött össze(munka miatt nekem vagy neki) Itt gondoltam hogy na a köcsög csak ennyire kellettem neki.

Kérdés: Akkor miért ír minden nap hogy hogy vagyok milyen napom volt? de mást nem érdeklődik.max elmondja hogyan dugna meg.plusz mínusz néha néha történeteket mesélünk egymásnak.

ki érti? mert én nem.

2018. ápr. 17. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Talonban tart, hogy ha megint kell neki ingyenpipa, akkor tudjon hova fordulni.
2018. ápr. 17. 15:40
 2/10 A kérdező kommentje:
igen,igen már kérdezte párszor hogy talizunk e újra "úgy".. csak hogy én se vagyok hülye és mindig kitaláltam habiszti valamit.
2018. ápr. 17. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem felültetett. Tényleg csak amolyan "majd ha kellesz" szituációban tart, lehet nem tetszett neki, amit tudsz :/
2018. ápr. 17. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Ismerj meg inkább engem! Én nem csak ígérgetek!
2018. ápr. 17. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:

#3 többször is említette hogy jó volt nagyon.

ha nem így lenne akkor szerintem nem mondott volna semmit, mert én nem kérdeztem..

2018. ápr. 17. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Neki csak szexre kellesz. Nekem volt már olyan, aki egyéjszakás után belémszeretett, azt abból érzed, hogy nem beszél a szexről, normális veled...ezzel a sráccal ellentétben :D
2018. ápr. 17. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát dobd fel neki, hogy dugni akarsz, ha ő nem, akkor viszont hagyjon békén, mert neked ez így nem elég.

F

2018. ápr. 17. 16:20
 8/10 Ramone ***** válasza:
Kicsit sajnállak
2018. ápr. 17. 16:31
 9/10 A kérdező kommentje:
nem kell köszi,nem azért jöttem.
2018. ápr. 17. 16:32
 10/10 Noren1989 ***** válasza:
Punci, punci kell neki.
2018. ápr. 18. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!