Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne tőlem?
Van egy srác.Minden nap beszélünk,először teljesen egyértelmű volt hogy szexelni szeretne csak velem,és mivel én egyedül vagyok,és szeretek szexelni (:D) ezért belementem.Nos úgy volt hogy egyszer én őt orálisan kielégítettem.Aztán azóta 100x megbeszéltük hogy dugunk majd.De egyszer sem jött össze(munka miatt nekem vagy neki) Itt gondoltam hogy na a köcsög csak ennyire kellettem neki.
Kérdés: Akkor miért ír minden nap hogy hogy vagyok milyen napom volt? de mást nem érdeklődik.max elmondja hogyan dugna meg.plusz mínusz néha néha történeteket mesélünk egymásnak.
ki érti? mert én nem.
#3 többször is említette hogy jó volt nagyon.
ha nem így lenne akkor szerintem nem mondott volna semmit, mert én nem kérdeztem..
Hát dobd fel neki, hogy dugni akarsz, ha ő nem, akkor viszont hagyjon békén, mert neked ez így nem elég.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!