Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem, akik legalább kb.1 éve vannak kapcsolatban: hány alkalom a heti szex és hányat szeretnétek? Több/kevesebb?
Az első 1-2 évben nálunk napi 1 azért volt, törekedtünk rá (főleg én), azután lecsökkent ez olyan 4-5-re, most így 10 év után heti 2-3 lett belőle, attól függően milyenek a hetek, mi fér bele, mennyire vagyunk fáradtak, van e szabad időnk ÉS a baba mennyire macerás.
Az az egyetlen pozitívuma, hogy ha sikerül egy éjszakát magunknak szentelni, akkor arra nagyon készülünk, nagyon odafigyelünk, a cél egy iszonyat jó menet és kielégülés amennyire csak lehet.
Régebben meg néha unalmunkban kettyintettünk és az olyan is volt.
Heti 1-2 max 3 van
Én napi szinten szeretnék ennyit
Én 21/L párom 23/f
Kéthetente 2 kb. Havonta meg inkább 4-5. Nálunk ez nem heti rendszerességgű és igen, sokkal többet szeretnék. Egyenlőre örülnék annak is, ha heti 2 lenne.:/ Ahhoz viszont sok dolgot kellene szerintem megoldani ehhez.
24N
Változó. Van hogy heti 15x szeretkezünk, van hogy csak 5x. Szexuálisan legalább napi egyet igényelnénk mindketten, de nem mindig van rá időnk/erőnk hétköznap esténként. Hétvégén a reggeli és esti szex szinte mindig megvan.
2 éve vagyunk együtt, mindketten 28 évesek vagyunk.
Na jó, azért ugye van olyan is,aki annyira ritkán szexel,mint én és kapcsolatban van??? 😞 #8
Rajtam kívül más is vallalja már fel, hogy alig szexel.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!