Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kekszakall kérdése:
22 éves fiúként nincs vágyam a szexualitásra, viszont érzelmileg igényeim vannak. Szorongó, depresszív egyén vagyok. Vannak mások is így? Sikerült vkinek ebből kimászni és igy helyrejött a dolog?
Figyelt kérdés
22 éves, vonzó fiúként nincs vágyam a szexualitásra, viszont érzelmileg nagy igényeim vannak. Szorongó, depresszív egyén vagyok. Tudom, hogy nagyrészt ennek köszönhető minden. Vannak mások is így? Sikerült vkinek ebből kimászni és igy helyrejött a dolog?2018. ápr. 15. 18:25
1/1 anonim válasza:
Egy évvel vagyok fiatalabb, ugyanígy érzek. Én is szorongok és depressziós vagyok, járok terápiára és gyógyszert is szedek. Annyi a különbség, hogy én nem vagyok benne biztos, hogy 'egészségesként' lenne igényem szexre. De én lány vagyok, így ez annyira nem meglepő talán, viszont kicsit nehéz elhinni, hogy fiúként tényleg így érzel. Kicsit olyan érzésem van, mintha itt próbálnád reklámozni magad a depis fiatal lányoknak. Mármint azzal, hogy írod, hogy vonzó vagy és nem szexre hajtasz. Bocs ha nem így van..
Ha valaki tudja, hogy a való életben hol lehet ilyen fiút találni szólhatna!! Teljesen komolyan kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!