Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az anális sex lányok?
Figyelt kérdés
barátom rá szeretne beszélni, de félek tőle, próbáltam otthon zuhany közbe megújjazni magam, de nagyon nehezen ment még egy újjal is, de attól érdekes érzés volt. De az újjam elég vékony a barátom szerszámához képest. 20L2018. ápr. 15. 18:00
1/13 anonim válasza:
Mindenképpen újjdonság!! a kérdésed. Még csak 1500x tették fel itt a GYK-n.
2/13 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni. Van akinek bejön, van akinek nem. Ezt neked kell érezni, hogy vonz-e?
3/13 anonim válasza:
Használj síkosítót én is azt használok, amikor a popsimat ujjazom meg. Az anális szex meg picit fáj, de meglehet szokni. nekem eddig 19 cm-es szerszám volt bent, de tegnap 18 :)
4/13 anonim válasza:
Szex, az ég áldjon meg! Nem sex!
5/13 anonim válasza:
A síkosító alap, de ha épp nincs, valami kézkrém is megteszi. Persze, előbb vibrivel kellene kipróbálnod és ha már könnyen megy, akkor lehet élesben. :)
6/13 anonim válasza:
Fajdalmas volt az elso 5-6alkalom. Fura erzes, mintha befele nyomna valaki a kakit...azota csinaltam parszor meg a parommal. De szerintem ez csak neki nyujt igazan elvezetet. Szamomra ebben semmi extra nincs. Analis uton szinte semmi inger nem er! Kellemes most mar meg nem mondom hogy nem jo..de olyan semmilyen..a noknek meg csak prosztataja sincs igy tenyleg nem nagy durranas. Es nekem kozben sikeresen kijott egyszer az aranyerem pedig nagyon ovatosak voltunk mindig es kb ket havonta egyszer csinaltuk. De azota nincsen para! En inkabb hanyagolnam ezt. Ha egy ferfinak nem eleg a vaginam akkor legyen homokos!
7/13 anonim válasza:
Szex és ujj
Amúgy egyetértek az előzővel. Szószerint olyan, mintha valaki azzal szórakozna, hogy visszanyomja a székletemet, majd elengedi, hadd csússzon, aztán újra visszanyomja. Semmi jó nincs benne.
8/13 anonim válasza:
Én nem értem az előző válaszolókat,nekem is azt mondták hogy fáj,meg olyan lesz mintha visszanyomnák beléd a kakit :D
Pedig egyáltalán nem ilyen volt. Nagyon élveztem,kellemes volt,nem is fájt. Bár lehet hogy attól is függ hogy a partnered hogy bánik veled közben.
9/13 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy mit tartanak a lányok ebben olyan jónak. Nekem úgy is széklet-visszanyomósnak hatott, amikor én voltam felül, a partner pedig nem mozgott. De erre mondta itt valaki nagyon okosan: egyéni dolog. És teljesen igaza van!
10/13 anonim válasza:
A 6-ossal kell egyetértenem. A popómis vérzik tőle,pedig direkt figyeltünk. :( Szerintem nem oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!