Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért menekül sok nő ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül sok nő ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Előre kérném, hogy a gyűlölködök kíméljenek.. normális válaszokat kérnék, szeretném megérteni mi ennek a jelenségnek az oka, a kérdés ezért fogant, nem pedig viták szítása céljából.

Hallottam már nőtől, hogy: A fétisben az az undorító, hogy nem maga a nő izgat fel, hanem például amit visel a kedvedért mert te rabja vagy az adott tárgyaknak/ruhadarabnak.

Ez miért zavaró vagy bántó egy nő számára?

Miért gondolja sok nő, hogyha egy férfi fétises akkor az mindig is ezt jelenti: Hogy a pasi CSAK a tárgyra izgul, és a nő csak egy kellék aki viselje a fétis tárgyát mert neki van luka, de az adott ruhának/tárgynak nincsen.

Miért gondolják sokan azt, hogy: Ez a nő kihasználása, tárgyiasítása és megalázása?

2018. ápr. 13. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Én már azt sem értem, hogy minek kell fétisről beszélgetni? Miért nem bírod azt mondani neki, hogy nagyon jó vagy ebben a ruhában? Miért tölt el büszkeséggel, hogy neked van egy fétised? Azt gondolod, hogy ezzel nagyobb ember vagy, vagy mi? Én meg szeretem lenyalni az előváladékot a farkamról, mégsem mondtam el eddig egyik nőmnek sem, mert nem vagyok gyökér.
2018. ápr. 13. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Attól nem vagy "gyökér" hogy elmondod a másiknak mire izgulsz.

Egyébként meg ez nem nagyzolás, nem is értem mire írod ezt.. abszolút nincs köze ehhez.

2018. ápr. 13. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem egészen addig nem zavar a fétis, amíg az alkalmankénti és a hálószobába korlátozódik. Az én párom soha nem jelentette ki, hogy lábfétise van, mindig csak annyit mondott, hogy de édes kis tappancsaid vannak, hadd csókolgassam, hadd szeretgessem meg. Ez nem egy mindennapos jelenség, mondjuk hetente-kéthetente egyszer az előjáték része és én is élvezem. Persze azóta beszéltünk erről, elmondta, hogy egy szép női láb ugyanúgy izgalomba hozza, mint mondjuk egy csupasz női mell, de ez szerintem teljesen rendben van, amíg nem erről szól minden. Ha mondjuk a mindennapi életünkre is hatást gyakorolna a lábfétis, az már zavaró lenne.

Viszont ha pl most ismerkednék valakivel és rögtön bekezdene azzal, hogy neki ilyen vagy olyan fétise van, az lehet, hogy jobban elriasztana, mintha nem monda semmit, hanem inkább finoman rávezet, vagy beavat.

N

2018. ápr. 13. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Nekem pl. a selyem dolgok tetszenek(blúz,kendő pl.) egy csajon.
2018. ápr. 13. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez akkor tud működni igazán, amikor már régóta együtt vagytok, és egyáltalán nem vagytok gátlásosak, teljesen szabadon kommunikáltok a szexről. Ilyen helyzetben be tudod úgy vezetni a lányt a fetisizmusodba, hogy az neki egyáltalán ne legyen zavaró, sőt, még akár örömét is lelje benne. Arra figyelj nagyon, hogy a játék sose váljon egyoldalúvá. Mindent úgy kell csinálnod, hogy abban a partnered is találjon élvezetet. Valamint ki tudsz alakiitani feltétlen reflexeket is: te pl a lábfej "kényeztetése" közben használj egy rezgő csiklóizgatót. Amilyen érzékenységű területhez érsz, úgy kapcsold a fokozatokat. iigy a partnered paraszimpatikus idegrendszerében létrejön a kapcsolat a lábfejről és a csiklótól érkező ingerek közt.

Ha nem lenne egyértelmű, nézd át az általad imádott testrész szomatoszenzoros felépiitését, wikipédia cikket a feltétlen reflexekről, és nekem pl sokat segítettek a káma szútra és a kaljánamalla releváns részei is.

A vágyaid megélése egyike a legfontosabb dolgaidnak az életedben!

2018. ápr. 14. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!