Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvez az óvszerbe a barátom?
Elsősorban fiúk/férfiak válasz érdekelne.
Lassan egy éve vagyunk egyitt és élünk szexuális életet, de eddig egyszer sem volt hajlandó az óvszerbe élvezni. Nem értem, hogy miért. Érdekelne, hogy más férfiak is vannak e ezzel így. Esetleg van tippelek, hogy ez miért van?
Ha óvszerben szexeltek akkor hova élvez? Leveszi és a testedre vagy a szádba élvez? Nem tudom elképzelni hogy benned vagyok, jön az orgazmus és kivegyem, lerángassam róla a gumit, keressek egy alkalmas helyet hova lőhetem.
Ez elveszi az egész intimitást, eszenciát.
Egyértelmű.Attól tart,hogy kiszakad az óvszer.Vannak ilyen emberek,akik "túlparázzák" a dolgot.
Azért hihetetlen,hogy 1 éve éltek nemi életet és addig nem jutottatok el,hogy egy ilyen dolgot megbeszéljetek.
Én sem szeretek óvszerben elmenni, persze elmegyek, úgy intimebb:), de ha már óvszert kell húzni, akkor jobban szeretek úgy elmenni a végén miután volt orgazmusa a partneremnek, hogy vagy berakom a cicik közé és úgy lövök, vagy simán robbanás előtt kihúzom a punciból, gumi le és testre-arcra fröccs :)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!