Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvez az óvszerbe a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvez az óvszerbe a barátom?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúk/férfiak válasz érdekelne.

Lassan egy éve vagyunk egyitt és élünk szexuális életet, de eddig egyszer sem volt hajlandó az óvszerbe élvezni. Nem értem, hogy miért. Érdekelne, hogy más férfiak is vannak e ezzel így. Esetleg van tippelek, hogy ez miért van?

2018. ápr. 10. 11:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha óvszerben szexeltek akkor hova élvez? Leveszi és a testedre vagy a szádba élvez? Nem tudom elképzelni hogy benned vagyok, jön az orgazmus és kivegyem, lerángassam róla a gumit, keressek egy alkalmas helyet hova lőhetem.

Ez elveszi az egész intimitást, eszenciát.

2018. ápr. 10. 11:47
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Nehezebb a fiúknak,mivel nem ugyanaz az érzés, mint csak úgy.
2018. ápr. 10. 11:52
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Egyértelmű.Attól tart,hogy kiszakad az óvszer.Vannak ilyen emberek,akik "túlparázzák" a dolgot.

Azért hihetetlen,hogy 1 éve éltek nemi életet és addig nem jutottatok el,hogy egy ilyen dolgot megbeszéljetek.

2018. ápr. 10. 11:53
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Én sem igazán szerek óvszerbe elmenni. Kicsi szorító érzést érzek, és nem jön ki normálisan az ondóm. Próbáltam már nagyobb óvszert, de abban is érzem a kis szorítást. Attól már jobb ha az utolsó pillanatban kihúzom és lekapom a gumit. Lehet a barátod is így van. Vagy attól fél hogy teherbe ejt.
2018. ápr. 10. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Rossz erzés, nem elég intenzív az orgazmus, mintha visszatolná belém a spermát.
2018. ápr. 10. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Az óvszer sz.r idegesítő.Óvszert alkalmi kapcsolatoknál érdemes használni tartós kapcsolatnál fogamzásgátló a legjobb nem lesz tőle bajod csak előírás szerint használd ahogy a doki mondja van hogy szüneteltetni kell a szedését addig meg használtok óvszert.Fogamzásgátlót nem ajálják de még mindíg jobb mintha teherbeesnél és kényelmesebb megbízható csak szedd fojamatosan.
2018. ápr. 10. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőle
2018. ápr. 10. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha megadod a számát, én meg merem kérdezni tőle. xD
2018. ápr. 10. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek óvszerben elmenni, persze elmegyek, úgy intimebb:), de ha már óvszert kell húzni, akkor jobban szeretek úgy elmenni a végén miután volt orgazmusa a partneremnek, hogy vagy berakom a cicik közé és úgy lövök, vagy simán robbanás előtt kihúzom a punciból, gumi le és testre-arcra fröccs :)

37F

2018. ápr. 10. 15:57
 10/13 tttssj ***** válasza:
Nehezen jutok el a csúcsra, meg félek a gumi szakadástól. Volt már hozá szerencsém, sajnos. 27F
2018. ápr. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!