Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégítsem ki a barátnőm?
Nem mindenki tud "odabent" is elmenni..
Próbáld ki a kezeddel...
Különben meg, ha nyelvvel elélvezett..talán azt kellene erőltetni
az a baj, hogy fiatalok és kezdők vagytok, ilyenkor még ha Casanova lennél is, kellene jó pár alkalom, hogy a fiatal barátnődet szép lassan elvidd a csúcsra. A szexet és az élvezetet, főleg a lányoknak, tanulni kell.
Sok sok szex, sok előjáték és élvezet. Ha a csak 1%-ban is ideges és nem felszabadult, akkor már teperhetsz mint a hülyegyerek. Arra figyelj, hogy felszabadult legyen az együttlét, semmi stressz, semmi elvárás, csak éljétek meg, éljetek minden mozzanatának, ha lesz orgazmus jó, ha nincs az is jó. Előbb-utóbb jön, de ha rástresszelsz, akkor a csaj is rástresszel és akkor aztán baszhatod! :)
Nem biztos hogy a barátnőd el tud élvezni csak a hüvely izgatásától.
Én 38 éves leszek, de rendszeresen/minden alkalommal nekem sem sikerül. Ahhoz tényleg extrán fel kell lennem izgulva, és 100%-ban ráhangolódva a partnerre. Meg még tuti hogy kb a holdállás és a napkitörések intenzitása is befolyásolja, szóval kb mindennek klappolnia kell hozzá.
Én csajom csak akkor tud elmenni, ha dugás közben néha kikapom és maszírozom a csiklóját a nyelvemmel, vagy ha dugás közben a hüvelykujjammal körkörösen dörzsölöm.
Ilyenkor még spriccel is.
Sokszor én is szájjal es a játékos nyelvemmel elgitem ki a puncit, ha el élvezett jöhet a farkam és ra segítek a kezemmel simogatva.
Elég érzékeny neki így szeretik...:) kerezsd a G pontot, sikoltani fog az örömtől hogx dugd meg...
De tényleg punci válogatja , mindegyik mást szeret...
De lehet hogy kicsi neked....
17/5.5 nekem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!