Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így belém élvezhet néha?
Óvszerrel védekezünk a barátommal,de néha nagyon szeretnénk,ha belém élvezhetne.Mindig tudom,hogy mikor van ovulációm és hogy biztosra menjek,használom is a ClearBlue digitális ovulációs tesztjét.Azt tudom,hogy a spermiumok akár 4-5 napig is életképesek,így ovuláció előtt nem is élvezne belém,mert azt úgy nehéz pontosan eltalálni...DE..mihelyst vége az ovulációmnak, lesz egy kb. 10-11-12 napom,amíg nem jön a következő.
És mivel ovuláció nélkül nincs megtermékenyülés, így arra gondoltunk, hogy mondjuk közvetlen az ovu után úgy kb 1 hétig nem védekezünk.
Spontán ovuláció többnyire nincs, csak nagyon ritka esetekben és annak egyéb biológiai okai is vannak,amik nálam nem szoktak fennállni. Tudom,hogy a neten sok mindent írnak, én az orvosaimat kérdeztem erről és ők mondták,hogy ilyen nincs, de más volt akkor a kontextus és erre a "módszerre" nem kérdeztem rá,de ha megyek legközelebb, megkérdezem.
Többi alkalommal gumit használnánk,de nagyon szeretném őt néha érezni, ha csak pár napig is.
Érdekelne, hogy nektek bevált-e,vagy hogy mit gondoltok erről a megoldásról.
Hangsúlyozom,hogy csak olyan válaszoljon légyszíves,aki valóban figyelni az ovuját és csak utána szexel max 1 hétig-10 napig, amikor biztos,hogy nem lesz ovu és hogy ez náluk működik e.
25 N
Az egyik barátnőmnél működött ez a módszer 19 évig. Aztán 46 évesen maradt terhes a 4.gyerekkel.
Ez a védekezés nem 100%-os,jobban jársz ha fogamzásgátlót szedsz vagy spirált rakatsz. Beszélj a nőgyógyászoddal (25 évesen már biztos van),de szerintem le fog róla beszélni.
Létezik ez a számolásos, hőmérőzős, ovuláció-figyelős módszer. Akik éveken át alkalmazzák, azoknál is előfordulhat hogy becsúszik a baba. Mert bármilyen külső hatás okozhat spontán ovulációt, akár egy nagy öröm, nagy bánat, gyász, baleset, stresszhelyzet.
A ciklus utolsó 8-10 napjában van a legkisebb esélye a teherbeesésnek.
Akárhogy is, ne zárjátok ki a baba lehetőségét, és csak akkor alkalmazzátok ezt a megoldást, ha egy esetleges terhesség nem okozna gondot.
Én nem számolgatom az ovulációt, sőt egyáltalán nem is foglalkozok vele.
De ha szeretnéd hogy beléd élvezzen, akkor szerintem ne csak erre alapozz, ez elég kockázatosan hangzik.
Én pl. a pharmatex hüvelykapszulát ajánlom neked, fel kell helyezni a hüvelybe, várni kb 10. percet, és utána 3-4 órán át védettséget nyújt, vény nélkül kapható és még viszonylag olcsó is. Én elhasználtam belőle kb 2 dobozzal, minden rendben volt, persze erről is keringenek negatív hírek az interneten, de még mindig jobb mintha csak az ovulációra alapoznál.
Szia.
Biologiai valaszt nem tudok adni, csak sajat peldaval szolgalhatok.
Menstruacio ALATT lettem terhes. Minden alkalommal vedekeztunk, nem volt lyukas gumi, gondoltuk nem lesz baj, aha... 2.alkalomra osszejott...
Tudod hány gyerek fogant így? Nem kevés.
Még a tabletta vagy gumi se 100%.
Most aztán már minden elhangzott, megtudhattuk, hogy spirál, megszakítás és ovuláció figyelés, sőt tabletta és gumióvszer mellett is lehet teherbeesés, még a menstruáció napján is.
Egy 2019 évvel ezelőtti példa azt mutatja, hogy akkor is teherbe eshet egy nő, ha soha nem is volt férfival.
Javaslom, hogy mostantól az összes olyan kérdésre, hogy lehetek-e terhes, csak azt lehessen válaszolni, hogy igen.
Igen, lehetsz. Ahogy azt a 8-as, 10-es és a többi személyes tapasztalatból író elmondta. De ahogy 8-as nagyon szépen leírta, az, hogy MÁSNÁl mi volt, semmilyen módon nem befolyásolja, hogy NÁLAD mi lesz.
(van egy ismerősöm, akinek a férje majdnem mindig beleélvez az asszonykájába és mégsem lett soha terhes. De erre senki ne alapozzon, mert ez a ritka kivétel, valószínűleg a pár egyik, vagy mindkét tagjának problémái vannak a szaporodással.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!