Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online bdsm? Mukodik?
Van egy lány barátom, akivel nagyon mély barátságom van. Vele kipróbáltam, és azt kell mondanom, hogy működik a dolog. Csak ehhez az kell, hogy mindkét fél komolyan vegye a játékot. Nálunk ez úgy zajlott, hogy rendeltem egy erényövet, amit vasárnap este felvettem, és onnantól kezdve ő rendelkezhetett arról, hogy mikor vehetem le, hogy mikor élhetek át testi gyönyört, hogy maszti során elélvezhetek-e, és ha igen, hányszor kell elélveznem, illetve hogyan kell izgatnom magam. És az sem teljesen igaz, hogyha nálad van az erényöved kulcsa, akkor nem élhetsz át igazi alárendeltséget - megegyeztünk abban, hogy legelső napon még magammal vihetem a munkába a kulcsát, hogyha hosszú távon nagyon rossz lenne, akkor levehessem, de a második naptól kezdve otthon kellett hagynom. Megegyeztünk, hogy a nap bármely szakában kérhet tőlem képet, hogy valóban rajtam van-e az erényöv, illetve a feladatok teljesítése közben is igényt tarthatott arra, hogy képet küldjek. Egy elvárása volt a képekkel és videókkal kapcsolatban, mégpedig az, hogy ne lehessen beazonosítani, hogy én vagyok rajta.
Ha lehetőséged van ilyen játékra, mindenképp ajánlom. Mi két héten keresztül játszottuk ezt. Az első hét még könnyű volt, de a második héten már kezdtem azt érezni, hogy nagyon kívánom az orgazmust és hogy bármire képes lennék, hogy megengedje nekem.
24/F
Hát nem tudom 😅
Elég furcsán hangzik nekem.
Maradok a "régi" verziónál 😄
Én szívesen benne lennék!
Rendelkezzen velem Úrnőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!