Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan hogy túl nedvesedés szex közben? Volt hogy szo szerint ki csurgott egy két csepp. És alig érzek valamit. Lehet ez? Mivel lehet enyhíteni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 19:45
1/7 anonim válasza:
Nagyobb pénisszel. A nagyon nedves puni a pasik érzését szokta tompitani (tapasztalat)
2/7 anonim válasza:
Ismerek én is egy ilyen csajt, mondjuk nekem bejön a dolog, de törölközővel néha meg szokta törölni, és mehet tovább.
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm! Imádtam amikor tocsogott és szex közben cuppogott a puncija! Az nagyon izgató!
4/7 A kérdező kommentje:
Sokan szeretik mint férfi... De én igy nem érzek semmit a szexből
2018. ápr. 9. 21:02
5/7 anonim válasza:
Ott írom. Meg kell törölni, esetleg mosd ki közben. Mit gondolsz van erre valami gyógyszer ami felszívja?
6/7 anonim válasza:
A barátnőmben az volt még a jó hogy nagyon szűk volt, és így élveztük. Igaz csak egy darabig mert kitágult kicsit. 3. voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Elég hangulat ronto lehet... De törcsi mindig van köszi a tippet
2018. ápr. 9. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!