Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok többségének miért lóg a melle?
Előbb nőnek, gyorsabban.
Gondolom semmi köze hozzá a sok hormonkezelt állatnak, génmódosított cuccal amit ezetnek velünk.
Genetika.
Nekem eleve ilyen nőtt.
De ha megfigyeled sztároknál is el lehet csípni, a köldökig érő dekoltázsnál hogy nekik is lógós van. Pedig fiatal színésznők.
Az erotikus filmek/képeknél viszont lehet trükközni. Én is be tudok úgy állni, hogy szép telt, kerek mellűnek látszódjak.
Szerintem csak több a valóságban ez a melltípus mint amit a media sugall.
6,
Csak azt magyarázd meg nekem, hogy akkor afrikában, ahol melltartó sics, miért lóg a csipőjükig a csajok melle?
Egy jó méretű melltartó az ég világon semmit nem csinál a mellel, sőt, ha tartja, akkor még kíméli is a bőrt a gravitációtól..
Szerintem meg azért, mert a porhubon kívül életedben nem láttál még melleket. A legkevésbbé sem igaz, hogy "a mai lányok többségének lóg a melle" ! Honnan a frászból találtad ezt ki egyáltalán?
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!