Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véleményetek szerint ha csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint ha csak a szexet nézzük, akkor fiúnak vagy lánynak jobb lenni? És miért gondoljátok? Ha nem gond kort is írjatok

Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerű;; Ha a lány akar,a fiú meg ha tud !
2018. ápr. 9. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Fiúnak lenni jobb. Akkor is van orgazmusuk, ha nem olyan jó, vagy béna a partner, első alkalomtól kezdve.
2018. ápr. 9. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

ez egy ilyen is, olyan is kérdés. ahogy első írta, ami nem vagy, az izgat

Fiúnak annyiban jobb, hogy könnyen jön az orgazmus, nagyon sokat átél, a szex szinte mindig jó, de sokan megragadnak a "jó"-nál és nem fejlődnek tovább.

Nőknél ha nem jön természetesen, akkor tanulni kell, fejlődni, de így elérhetnek egy magasabb szintet, kielégülést, de ezt szinte csak megfelelő párral. egyedül nehéz. ezen kívül alacsonyabb valamennyire a libidójuk, de változatosabban tudnak szexelni (úgymond csikló és Gpont, több szexjáték és valahogy több felállás lehetőség). Egy pasi nem tud egyszerre 3 csajjal szexelni, max egymás után, de egy csaj tud 3 pasival egyszerre.

Én szeretek pasinak lenni és nagyon élvezem a szexet, de vannak hátulütők, amiket elcserélnék a női nemmel. Egyik ilyen, hogy ha elsülök, akkor az néha hideg zuhanyként ér és kell egy jó löket, hogy visszamenjek a játékba. Míg párom ha fel lett húzva, akkor 1-2 óráig bármit csinálhatsz vele, akár 5 orgazmus is jöhet egymás után.

Ami miatt kívánnám hogy pár napig átváltozzak:

- egész este tudsz szexelni, nem az erekciódtól függ

- egymás után sokszor el tudsz sülni

- többes szex (mert gondolom ha átváltozok akkor gerjedni is fogok a pasikra)

2018. ápr. 9. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Én behatoló vagyok. Így definiálom magam magamban. Van egy farkam, amit szeretek bedugni felnőtt korú nők testnyílásaiba kölcsönös beleegyezéssel. Szeretek behatolni, dominálni, megkapni.

Ha nem lenne farkam, ez nem lenne így lehetséges.

24/F

2018. ápr. 9. 13:19
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Tuti, hogy a csajoknak! Nem kell frusztrálniuk makugat, ha kicsi a szerszam, multi orgazmus. Mell parat meg hagyjuk... Tobb a kicsi mellet szereto pasi, mint a kis farkat szereto no"... ;)
2018. ápr. 9. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Leszögezem férfi vagyok és hetero!!!

Szerintem csajnak jobb lenni. Bőven van választék kanos faszikból, akik abba is belemennek ha csak nyalni lehet, utána ott az ajtó. Ha ezt egy csajjal csinálom meg, a minimum, hogy felkoncol a barátnőivel karöltve.

A párok is többnyire lányt keresnek harmadiknak, na meg ha azt nézem, hogy csajként egy másik csinos csajt ágybavinni is nagy élmény lehet... :D

Ha csaj lennék, csajoznék :)

2018. ápr. 9. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:

"Bőven van választék kanos faszikból, akik abba is belemennek ha csak nyalni lehet, utána ott az ajtó."

HEH! Ebben csak egy vicc van: láttad te már a felhozatalt ezekből a kanos faszikból? Nem csoda, hogy a csajok nem mennek csak úgy haza velük. Amúgy meg megnézném, hogy a 20 kilóval könnyebb és fél fejjel alacsonyabb csaj csak úgy kidob egy éppen felhúzott pasit aki előtt egy csöpögő punci lüktet és valószínűleg a gatyájában a farka pedig robban. Megnézném ahogy kitessékeli az illetőt a nő és a pasi kalapját megbillentve távozik egy szó nélkül

2018. ápr. 10. 07:28
 8/12 anonim ***** válasza:

"Megnézném ahogy kitessékeli az illetőt a nő és a pasi kalapját megbillentve távozik egy szó nélkül"

Te abból indulsz ki, hogy az első idegennel kapásból szobára mennek.

2018. ápr. 10. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:

"Te abból indulsz ki, hogy az első idegennel kapásból szobára mennek."

Nem, én abból indulok ki, hogy ismerem a pasikat. Sok pasi nem éli át milyen is, amikor a kanos, gusztustalan pasik nyomulnak rájuk, kb mint azok a kiskutyák amik a lábadat akarják megdugni.

Egy meleg ismerősömmel elmentem néha bulizni, mert jó barátom volt és hát miért ne... tudjátok mit, ajánlom, hogy minden pasi, főleg azok a nagyszájú csajozógépek, menjenek el néha bulizni meleg közösségbe. Érezzétek, hogy milyen amikor gusztustalan, kanos pasik próbálnak rád mászni, azok akik nem értenek a szép szóból, akiknek a NEM egy TALÁNt jelent, még akkor is ha heteró vagy és akik a sötét sikátorba is képesek követni azzal, hogy csak gyorsan leszopnának, csukjam be a szemem és engedjem. Soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha is két kézzel kell ellöknöm magamtól egy kanos pasit aki le akar szopni és ezt háromszor egymás után amíg felfogja, hogy te nem akarsz tőle semmit.

Éljetek át néhány ilyen élményt, érezzétek kiszolgáltatottnak magatokat a gusztustalan pasik között (tudjátok, azok a szőrös izzadt pattanásosok akikből árad a tesztoszteron bűz és akiken látszik a kattanás, mert nem találnak sehol sem párt maguknak) és utána szidjátok a lányokat, hogy nem akarnak jöttmentekkel haza menni és miért nem engedik, hogy csak úgy kinyalja őket valaki.

2018. ápr. 11. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Már átéltem, hogy milyen amikor olyan nő nyomul rád, akit nem találsz vonzónak. Elutasítottam, pont. Most ebből nem tudok és nem is akarok általánosítani. Most akkor tegyem hozzá, hogy rengeteg nő van, akihez ha totálisan normálisan közelítenek, akkor szintén lemegy sík bunkóba? Vagy amikor benyögi, hogy leléphetünk a buliról, de csak nyalás lesz egész este...

2018. ápr. 12. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!