Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki időhiány miatt jár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki időhiány miatt jár prostihoz?

Figyelt kérdés

Elsőre furcsának tűnik a kérdés, ki is fejteném.

Szóval úgy alakult az életem, hogy volt egy párkapcsolatom, nagyon boldog is voltam, így visszatekintve viszont nagyon sok időmet elvette, és fontos dolgokkal vagyok most elcsúszva. A szakítás pedig nagyon fájdalmas volt.

Szóval megtapasztaltam a jó részét a párkapcsolatnak és a nagyon rossz részét is.

Vannak akik koncentrálnak a karrierjükre, tanulmányaikra, valamint érzelmileg szeretnék magukat megkímélni, de vágynak a testiségre, ezért időnként prostihoz járnak? Felmerült bennem, hogy ez egy járható út lehet.

2018. ápr. 9. 00:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4-esnek teljesen igaza van.Én kb 10 évig jártam prostikhoz semmilyen nem i bajom nem volt.Nagyon sok lány nagyon szép és kedves(ki kell őket fogni ha nem jön be valamiért nem mész többet)és nem kényszeríti senki őket.Több volt akihez visszajártam sokszor volt akihez évekig.Mindegyik tele volt pénzzel nem kényszerítették őket akihez évekig jártam pl.2 sportkocsija volt tehát nem volt rászorulva.Mindig mondta több kedvességet kap a vendégeitől mint a pasijaitól.Amúgy nem éltem párkapcsolatban amikor jártam de rengeteg ismerősöm jár barátnő és feleség mellett(jajjj lányok,asszonyok ha tudnátok mennyi...).Itt nincs hazudozás fekete-fehér minden.Viszont tegye mindenki a szívére a kezét a környezetében hány férfi és nő csalja a párját van aki egészen durva módon(szomszéddal,ismeretlennel,párja legjobb barátjával-barátnőjével,kollégával stb...),nekem ez sokkal gyomorforgatóbb...
2018. ápr. 10. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok hogy a kérdésre konkrétan válaszoljak Én nem időhiány hanem partner hiány és több csalódás miatt jártam lányokhoz lakásra.
2018. ápr. 10. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azért tolok meg néha-néha egy prostit mert azokat lehet izomból seggbe is meg oda verem neki a végén ahova akarom...
2018. ápr. 11. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!