Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti az előváladékot le szoktátok törlölni a szerszámról maszturbálás közben?
Figyelt kérdés
Önkielégítés alatt elég sok előváladékot szoktam termelni, ezért néhány percenként le szoktam törölni egy külön zsepivel.
Más is törölgeti, vagy csak én vagyok így? Van aki esetleg síkosítani szokott vele? Nem ragad nagyon?
2018. ápr. 8. 21:59
11/18 A kérdező kommentje:
Honnan jön mindenkinek ez a lenyelősdi?
Én sem undorodom teljesen a cucctól, de a lenyalása még sosem jutott eszembe.
2018. ápr. 9. 14:56
12/18 anonim válasza:
Nekem szimplán csak egy kis plusz izgalom ha közben megkóstolom :D És nem veszik kárba :D
13/18 anonim válasza:
Aki lenyalja vagy a szájába teszi az előváladékot az egyáltalán nem heteroszexuális...
14/18 anonim válasza:
Érdekes. A saját farkam is kiverem mégsem vagyok meleg.. másét még pénzért sem.. szóval ne légy hülye.
15/18 anonim válasza:
Le ne töröld, legjobb kenőanyag masztihoz, ami felesleges azt meg el kell nyalogatni.
16/18 anonim válasza:
#13 pedig én is lenyalom és teljesen hetero vagyok. Szerintem izgató.
18/18 anonim válasza:
Jobban tenned,ha te is rakenned a makkodra.Legalabb nem teljesen szárazon verned ,szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!