Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félnek a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a lányok a gangbang-től?

Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy egy gangbang miatt ismertetek meg valakit, és jól megszervezte nektek?

2018. ápr. 8. 20:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nézd, sajnálom, hogy volt egy rossz élményed. Nekem volt több jó. Tapasztalatból mondom. Persze, én is belefuthattam volna rosszba. Az elsőnél például alig tudtam felállítani a farkam. De izgalmas volt az egész még is.
2018. ápr. 9. 14:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nagynak tűnik az arcom, de ha én szervezem, ott a nő van a középpontban, és megvédem.
2018. ápr. 9. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
de ha ennyire menő vagy a szervezés terén, akkor miért itt kérdezgetsz? Vagy csak itt akartál felszedni csajokat? Gondolom nem, mert ha nagy spíler szervező vagy, akkor tucatnyi telefonszámod van már
2018. ápr. 10. 07:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy spíler vagyok, hanem az eddigieknél ilyen durvulás nem volt, jól sikerültek.
2018. ápr. 10. 08:46
 15/16 anonim ***** válasza:
oké, de akkor, ha igaz amit mondasz, neked van a legnagyobb tapasztalatod (messze) az itt írók között és több gangbanges csajt ismersz személyesen mint itt 500 ember. Akkor miért minket kérdezel? Nem értem! Én a kevés Swinger gabalyodás tapasztalatommal már látom, hogy kilógok a sorból, de te már fényévekkel megelőztél.
2018. ápr. 10. 09:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom min parázol. Lány vagy?
2018. ápr. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!