Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért bámuljátok a nagyobb fenekű/mellű lányokat? Nen érzitek hogy ez az adott illetőnek kínos?
Azért érzed kínosnak mert nem tetszik a pasi
Ha szimpatikus pasi lenne dicseretnek vennèd
Na ez az álszentsèg.. ;)
Én azért nézek meg egy lányt, mert kellemes esztétikai élményt nyújt. Nem kell feltétlenül nagy mell vagy popsi, nálam a lényeg a forma és az arányok, na és mindenek előtt az arc. Volt "deszka" és komoly lökhárítókkal megáldott barátnőm is. Nem ez a fő szempont nálam, ha a buksiban minden oké, akkor majdnem mindegy hogy néz ki. Mivel itt nem erről van szó, hanem a kinézetről, ezért ha ezt félreteszem.
Azt viszont szeretem, ha az utcán megnézek egy lányt és észreveszi, hogy megakadt a tekintetem rajtam, akkor egy kis mosollyal nyugtázza magában a dolgot, nem az van, hogy kirakja mindenét és ha valaki megnézi, akkor az a tipikus, flegma "miafasztnézel" tekintettel válaszol a reakcióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!