Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti miért bámuljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti miért bámuljátok a nagyobb fenekű/mellű lányokat? Nen érzitek hogy ez az adott illetőnek kínos?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 15:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Elég gáz,ha neked kínos érzés ha vozónak találnak!!!Lépzeld el ha senki nem nézne meg!! Akkor meg az lenne a baj?
2018. ápr. 8. 16:06
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Örülj neki, hogy megnéznek! Vedd dicséretnek! Ha ronda lennél, a kutya sem nézne rád!
2018. ápr. 8. 16:07
 13/27 A kérdező kommentje:
Örülnék neki ha nem bámulnának főleg hogy a legtöbb akkor teszi amikor randim van
2018. ápr. 8. 16:18
 14/27 Ramone ***** válasza:
75%

Azért érzed kínosnak mert nem tetszik a pasi

Ha szimpatikus pasi lenne dicseretnek vennèd

Na ez az álszentsèg.. ;)

2018. ápr. 8. 16:19
 15/27 anonim ***** válasza:
93%
Jó, majd becsukjuk a szemünk, sőt, sötét napszemüveget veszek fel, mint a szerencsétlen vakok... és ha téged látlak majd félre nézek... hagyjad már. Arra van a szemem hogy nézzek vele. Ha téged meg zavar, járkálj mindenhova sötétített üvegű pápa mobillal. Ennyi.
2018. ápr. 8. 16:19
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

Én azért nézek meg egy lányt, mert kellemes esztétikai élményt nyújt. Nem kell feltétlenül nagy mell vagy popsi, nálam a lényeg a forma és az arányok, na és mindenek előtt az arc. Volt "deszka" és komoly lökhárítókkal megáldott barátnőm is. Nem ez a fő szempont nálam, ha a buksiban minden oké, akkor majdnem mindegy hogy néz ki. Mivel itt nem erről van szó, hanem a kinézetről, ezért ha ezt félreteszem.

Azt viszont szeretem, ha az utcán megnézek egy lányt és észreveszi, hogy megakadt a tekintetem rajtam, akkor egy kis mosollyal nyugtázza magában a dolgot, nem az van, hogy kirakja mindenét és ha valaki megnézi, akkor az a tipikus, flegma "miafasztnézel" tekintettel válaszol a reakcióra.

2018. ápr. 8. 16:26
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
Mert jó nézni. Leszarom, hogy kínos-e neki vagy sem.
2018. ápr. 8. 16:30
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Az a helyzet hogy akinek nagy mellé van az nyakig érőt is felvehet, akkor is megbámulják. De engem nem zavar. Végülis ez is egyfajta elismerés. Az már jobban zavar mikor "kirakom" és valami erkölcs csősz pasi azzal jön hogy ez milyen dolog stb. De közben ugyanúgy megnézi meg tetszik neki.
2018. ápr. 8. 16:39
 19/27 Noren1989 ***** válasza:
82%
Leszarjuk, h mit èrzel.
2018. ápr. 8. 17:02
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Melleket én valamiért nem szoktam bámulni, fenekeket is csak kivételes esetben és diszkréten. Ennyi érzelmi intelligenciám még nekem is van. Kár általánosítani.
2018. ápr. 8. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!