Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a kedvenc szexpózotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a kedvenc szexpózotok és miért? 20L

Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lovaglóban bármeddig bírom, ami a legizgatóbb, az a misszionárius. 23/F
2018. ápr. 7. 23:33
 12/16 Diavolino44 ***** válasza:

Nah ehhez egy kis fantazia kell, mert ennek nem tudom mi a konkret neve de leirom, hogyan csinaljuk:

En leulok az agyszelere ugy, hogy a fenekem az agy szelenel legyen de a ket labam az a foldon azzal tamasztom ki magam. A lany igy ul bele, a mellkasunk egymassal szemben van, a feneke kvazi a levegoben van, s at kell karolnia a nyakamat, igy nem esik le. Vagy en tartom.

Azert szeretem ezt a pozt mert en tudom kontrollalni a lany mozgasat, illetve csapkodni a feneket.

2018. ápr. 7. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Szemből lábait vállamra fel, misszionárius, hasán fekszik én rajta felül, lovagló/fordított lovagló, falnak szemből (lábakkal átkulcsol)/háttal, levegőbe felkapva elölről, oldalról szemből/hátulról, ágy szélén lovagló szemből/háttal, 69, a többit nem tudom elmagyarázni írásban, csak csinálni. 🙂
2018. ápr. 8. 02:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Fordított lovaglós anál. Gyönyörű látvány.
2018. ápr. 8. 07:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Oldalról, kutya, misszionárius... :)
2018. ápr. 8. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:
69. Megvan az, amikor csajod rajtad fekszik, úgy kényeztetitek egymást, és ahogy gyorsul, vadul az egyik, úgy veszi fel a tempót a másik is? Mint valami verseny, hogy ki tudja hamarabb elvinni a másikat a csúcsra - na ezt a pontot imádom benne.
2018. ápr. 9. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!