Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van-e olyan extrém kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e olyan extrém kövér hölgy, aki imádja, ha az óriási lógó hasát masszírozzák, ölelgetik?

Figyelt kérdés
Imádom az óriási méretű,nagyon kövér nőket,különösen akiknek hatalmas,hájas pocijuk van.Nagyon szexis számomra,ahogy lelóg a puncijukra.

2018. ápr. 7. 16:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Miért nehéz felfogni néhány embernek, hogy a duci/kövér nőkre is van "kereslet"? Három okos és jó külsejű sráccal volt kapcsolatom, amikor 120kg voltam, most meg vékony vagyok és szingli. Jééé, hogy mik vannak!
2018. ápr. 7. 19:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Volt olyan barátnőm,aki pajzsmirigy betegsége miatt volt 190 kg.Alig evett,nem tehetett róla,hogy így meghízott.Amúgy egy kedves,helyes arcú nő volt.
2018. ápr. 7. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez meg a másik. Egy beteg embert ledisznózni minden téren undorító.
2018. ápr. 7. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
5%

A betegseg is orvosolhato/enyhitheto.

De azert egy betegseg miatt dagadt no nemhiszem,hogy szereti a testet,es nem fogja az ilyen perverz allatok elott dobalni a "hájas" hasat...

2018. ápr. 7. 19:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Azért mert szeretem a kövér nőket nem vagyok perverz.Aki a kis mellűeket szereti az is perverz?
2018. ápr. 7. 19:50
 16/18 anonim ***** válasza:

A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint "elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól", szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre.

Csak hogy kepben legyel a perverzseggel/perverzioval kapcsolatban.:)

2018. ápr. 7. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Gyerekek! Nem kibelezni akarja a nőket, és a zsigereiket sálként hordani, hanem egyszerűen csak szeretni, SZERETKEZNI velük! :)

Hol van ebben a perverzió?

2018. ápr. 7. 21:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Bemasoltam a perverzio fogalmat...

Szoval van benne perverzseg:)

2018. ápr. 7. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!