Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha a csaj bealszik szex közben? Kb 5 perc után
Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 22:40
11/19 anonim válasza:
Valamit oltári xarul csinálsz. :D A szex akkor a jó, ha mindketten kipirulva, leizzadva terültök ki az ágyon a végén. :D
12/19 Missi_Key válasza:
Fàraft volt? Vagy beteg? V csak unta...nem mi degy
13/19 anonim válasza:
Ez van ha a férfi nem ügyes, bamba és még csak fel se tudja izgatni. Ha a srácnak a szex annyi, hogy beteszi és reszel, az édeskevés. Minek maradna ébren?
14/19 anonim válasza:
Én eddig akármilyen fáradt voltam szeretkezés előtt,a párom mindig annyira feltűzelt,hogy a végére élénkebb lettem,mint valaha. :O Sosem tudnék mellette bealudni.
15/19 anonim válasza:
Bealudt szex közben???????
Szakíts és keress olyan csajt aki hozzádvaló.....
16/19 anonim válasza:
Ez van, ha az ember olyan csajjal kezd, aki eszméleténél van, elég furcsa lehet, sosem próbálnám ki.
18/19 A kérdező kommentje:
Ma is bealudt :(
2018. ápr. 7. 23:23
19/19 anonim válasza:
Na jó. Komolyra fordítva. Vagy azt tudom elképzelni, hogy oltári fáradt vagy valami betegsége van a csaj oldaláról, mert az nem létezik, hogy valakit épp dug.nak és közben bealszik, vagy ha ez tényleg megtörténik és a csaj teljesen egészséges és nem is hulla fáradt, akkor szerintem nagyon meg kéne magad vizsgálnod és elgondolkozni, hogy valamit rosszul csinálsz, mert ez egyszerűen oltári furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!