Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek meddig bírja ki egy fiu elélvezés nélkül? (perc)

Figyelt kérdés

alsó, és felso hatart is irjatok!!!

Illetve ha van tapasztalatod pl: Nagyon hamar elment a pasi akkor mit csinaltal, azt is irjatok le!

2018. ápr. 5. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem lány vagyok, de:

Leghamarabb kb 2 perc.

Leghosszabban: kb 45 perc

(aktus közben)

2018. ápr. 5. 17:18
 2/7 Ramone ***** válasza:

Azt elfelejtetted odaírni hogy melyik kezeddel birtad eddig :D

2018. ápr. 5. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
2-5 perc, több biztos nem volt soha.
2018. ápr. 5. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

A mostani baratom majdnem ket oraig birta eddig, ami a leghosszabb ido volt, de voltak mar ilyen egy-ket perces menetek is az eletemben. Ez nagyon sok mindentol fugg, faradt e, lefekudtunk mar aznap, reggel van, este van stb.

Igazabol ki kell ismerni a baratod/baratnod, hogy tudd mi esik jol neki, mi nem, mennyire es mitol megy el a leggyorsabban.

20L

2018. ápr. 5. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb 5 és 700 között xD L
2018. ápr. 6. 02:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora az akaratereje.
2018. ápr. 6. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én hamar el tudok menni, de szex közben addig bírom, ameddig szeretném. Persze nem folyamatosan, meg kell állni másodpercekre, egy idő után egyre gyakrabban, de hát senki sem gép. :)
2018. ápr. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!