Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Fordult már elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fordult már elő olyan, hogy megismertetek egy magas, sportos, jóképű pasit, de amikor szexre került sor kiábrándultatok belőle, mert nagyobb péniszméretre számítottatok?

Figyelt kérdés

Szóval megvolt a randi, a tipikus magas, sportos/izmos, jóképű sármos szépfiúval. Semmi jele nem volt annak, hogy nem lesz részetek egy szenvedélyes szeretkezésben a legintenzívebb orgazmussal karöltve. Alig vártátok a szexet, de amikor sorra került az első alkalom akkor láttátok először, hogy nem egy nagy eresztés a pénisze vagy esetleg később mondta el nektek a méretet és kiábrándultatok belőle. Mit éreztetek abban a pillanatban? Mekkora volt neki? Szembesítettétek vele vagy utána szolidan elváltak útjaitok? Azóta, hogy küszöbölitek ki ezeket a kellemetlen incidenseket?

Opcionális bónusz kérdés (ha akarsz válaszolsz): Mekkora mérettől számít neked elégtelennek egy pénisz? (Hossz és vastagság!)

Kort is írjatok pls (mikor volt az incidens)!

2018. ápr. 5. 14:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Így 22 éves sportos magas férfiként had fűzzek hozzá egy sztorit.

Volt, hogy randiztam egy csajjal, eljutottunk majndem a szexig, erre megkérdezte mekkora. Mondtam, h szerintem nem kicsi mert eddig mindenki számára nagy volt jó értelemben. Erre megörült és nem értettem hogy miért számít ez ennyire. De mostmár értem, hogy a jó külsőhöz azért nemárt egy jó méret sem.

2018. máj. 7. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!