Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kelemen Annának mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kelemen Annának mennyi az órabére?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 4. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja - gugli: "kelly lenox", ha a filmjeire vagy kíváncsi.
2018. ápr. 4. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tetszhet, valakinek, vagy miért akarná ezt bárki?

Nyilván én nekem is jobban tetszenek a természetes mellek, de attól még nem viszolygok alapból a szilikonos mellektől. De neki katasztrófálisan bénán van megcsinálva. A fejéről meg Howard the Duck és egy gagyi játékbaba keresztezése jut eszébe az embernek. Olyan affektálva beszél, hogy azt el nem tudnám képzelni, hogy hatna az ágyban. Miért kéne ez bárkinek? Ingyen sem, nem hogy pénzért...

2018. ápr. 4. 15:29
 13/18 A kérdező kommentje:
ez nem erről szól, hogy tetszik vagy sem, ki akarja próbálni. Olyan, mint amikor látsz egy hülyén kinéző autót, de azért ki akarod próbálni, hogy vezetni azt milyen lehet. :D
2018. ápr. 4. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Budapesten a luxus prostik olyan 250 euro/ora-tol indulnak és általában megadott szállodába mennek csak, szóval az is meg plusz. (az meg más kérdés, h az a csaj már ebben a szakmában nem épp a fénykorát éli, ha volt is neki valaha olyan, szóval nem tudom ő annak számít-e ;) )
2018. ápr. 4. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:
A roszlányokon csak a képével hirdetett valaki tehát nem őt kaptátok volna meg. Én felhìvtam azért tudom meg az egyik kereskedelmi csatorna is utánna járt. Egyébként szegény fannit is terveztem meglátogatni de közbe szólt az élet😣
2018. ápr. 4. 20:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Az vicces, mert ha elmegy hozza valaki es nem o akkor mire szamit?
2018. ápr. 4. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi olyan nagy dolog abban a felhyypeolt közönséges k...ban, de én még bottal sem piszkálnám meg, nem hogy még pénzt is kidobok rá.
2018. ápr. 5. 07:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Régebben 50 000 Ft-ot kért egy órára. Gondolom azóta változott a tarifa.

Nem volt válogatós, eurót is elfogadott.

2018. jún. 14. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!