Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli párok akik együtt is éltek, mennyit szexeltek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 20:47
11/18 anonim válasza:
Korábban heti 2-3 volt. Mostanság heti 1-nél tartunk....
12/18 anonim válasza:
11-es vagyok
Az lemaradt hogy férfi
13/18 anonim válasza:
Heti 3-5 alkalommal, hétvégén általában többször :) N
14/18 anonim válasza:
Kéthavi 3perc... nekem lenne igényem csak a kedves férjemnek nincs...csak hogy én is írjak "fejfájós pasi" is létezik...
15/18 anonim válasza:
Valószínűleg csak hozzád nincs kedve,de a sexy titkárnőt biztos feldobná az íróasztalra.Lehet neked is egy sexpartner után kellene nézned.
16/18 anonim válasza:
#15 én nem bánom,dobálja a titkárnőt akkor.Csak már egyszer válni akartam ez miatt,aztán ilyen olyan ürüggyel visszajárt,és visszahozta a cuccait amiket kiraktam.Igért fűt fát hogy milyen jó lesz,és most megint ott tartok hogy itt vagyok egy töketlennel aki képtelen a feleségét kielégíteni.Tudom sokan azt írják keressek szeretetőt.Higgyétek el nem megoldás, hogy egy életen át szeretővel csináljam.:(
17/18 anonim válasza:
Naponta-kétnaponta egyszer biztosan :) - kivéve menzi, de olyankor is pettingelünk-.
18/18 anonim válasza:
Egymással 2-3 hetente 1-szer, a szeretőmmel heti kb.4-szer.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!