Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kései szűz férfinak mennyiszer kellene prostihoz mennie, hogy valamennyire behozza az elmaradását?
Pont leszarják az anyagi helyzetedet a nők. Hidd el.
Legyen normális melód, plusz szeressed. Ha szar melód van akkor meg lássa rajtad hogy igyekszel.
A beletörődöm Pistákat utálják a nők.
A fizetésed ne verd el minden lim-lomra, hanem néha férjen bele egy közös esemény is és ne mackóalsóban járj.
Ha egy kicsit jobb melód van, közepesen keresel 2-300-at, akkor meg eleve jobb a kedved, határozottabb vagy, értelmes melód van, fejlődési lehetőségekkel. A plusz zs-vel már beleférnek kisebb utazások simán olcsó bárhová ma már. Jó a bungalóban is... Érdekes izgalmas pasi leszel. Nagyobb az önbizalmad és ezt szeretik a nők.
Ezekre buknak a normális nők, nem a pénzre.
Nem olyan nagy cucc ezt elérni.
Utolsó, nem mindenkinek pottyan az ölébe egy nettó 2-300k-t kereső állás.
Ez a szöveg, hogy a nőknek nem számít a pénz egy bizonyos fizetés felett igaz, pl az általad említett 300k (netto).
---
A kérdésre válaszolva: attól függ kérdező, hogy mennyire könnyen mész el. Ha bírod a strapát, akkor csak egy kis fantázia kell a pózokhoz, de jön az egész magától ösztönösen. Ne hagyd, hogy ez a sok gyökér itt lebeszéljen.
Semmi nem garantálja, hogy 1 éven belül lesz csajod, sőt, minél idősebb leszel annál inkább nehezebb lesz szerezned. Én is prostival veszítettem el, kései szűzként, és csak azt bánom, hogy nem ÉVEKKEL korábban mentem el. Nem élveztem el gyorsan, mint amit a sok negatív gyk-s belénk akar beszélni (lényegében nem is éreztem annyira semmit, ha te is erősebben rámarkolsz verés közben a farkadra semmit nem fogsz érezni majd a punciból). MENJ EL.
Az hogy lehet, hogy az utolsó 10 randimon vagy csajjal sem osztottam meg a fizetésemet?
Nem tagadom, jó munkám van, jól is keresek vele viszonylag... de vannak munkatársaim akik 140 nettót kapnak, valakik meg 400-at... nem is lehet megmondani senkiről mennyit keres.
Soha még csak szóba sem került a fizetés! Ahhoz hogy megkedveljen egy normális lány, nem kell tudnia a fizetésemet.
Sőt ha rákérdez ott helyben hagyom a pics..ába. Nekem nem kell aranyásó csaj.
Nem is értem hogyan jön elő a fizetés téma?? Max fél-1 év után tudnám elképzelni, amikor tervezgetünk.
Ennyi felszínes idiótát itt. Miért lenne lemaradva valaki? A szex nem egy atomfizika. Ennél nagyobb butaságot, hogy prostitól jobb leszel nem lehet máshol olvasni csak a gyks buta proliktól. Azok a nők utasítják vissza a szűz férfiakat akik hasonlóan buta prolik, mint az a pár válaszoló, akik prostizást javasolják, mert ettől szerintük egy csettintésre megváltozik minden.
Nem kell ehez egyszer se elmenni prostihoz, csak ismerkedj értelmes lányokkal, nem leszel attól férfiasabb, mert bedugtad a farkadat egy vadidegen csajba, az ilyen proliságokat felejsd el!
Álomvilágban élsz kis barátom, vagy:
- Nem randiztál legalább 5 normális lánnyal idős szűzként, majd nem szűzként.
- Nem vagy idős szűz, fingod nincs a témáról
- Nő vagy, fingod nincs a témáról
- Idős szűz vagy, és bosszantóan naív
- Ugyancsak gőzöd nincs a férfi-női szorogásról, kapcsolatszüzességről, és szűz jellem fogalmairól pszichológiai értelemben...
- Úgy általában semmit sem tudsz a női gondolkodásról.
Majd ha ezekről lesz némi tapasztalatod, utána tudsz érdemben okoskodni. Addig max prolizgatsz.
#16 Ide figyelj sokáig nem volt barátnőm, de aztán lett és képzeld nem kellett előtte prostizgatnom és nem kellett úgymond "tanítgatni". Igen szorongóbb voltam előtte, de ki nem az, ha esetleg sokáig marad egyedül, ezt meglehet érteni és nem mindig az illető hibája.
Bírom az okoskodós fajtátokat, hogy azt hiszitek, hogy mindent tudtok a női nemről, pedig megsúgom neked, nincs egyforma nő és nem is kell róla semmit tudni, mert különböző mindenki.
Érdekes, hogy mindig a tapasztalatokkal jöttök, de mellé olyan következhetetlenek vagytok, hogy az valami fájdalmas.
Tudod nem csak önző kis p...ák vannak hanem vannak szerethető nők is. Miért jó ez ilyen kis libáknak megfelelni? Akiket elsőre lekell nyűgözni, akikkel játszmázgatni kell és elsőre jól kell teljesíteni az ágyban. Miért az ilyenekből kell kiindulni? El kell őket kerülni és keresni egy normálisat, aki mellett nem kell prostizni, hanem úgy szeret ahogy vagy.
A másik, igaz nem egy lepedőakrobata az a pasas aki először szexel, de abból kiindulni, hogy prosti hiányában egy szenvedés lesz az több, mint gáz.
Tehát fingod nincs milyen mondjuk egy 25-30 éves szűz férfi pszichéje... mit okoz benne az az érzés, hogy még nem kellett nőnek.
Mekkora szorongást okoz ez benne, hogy míg a kortársai felnőtt férfivá éltek, házasodnak... ő leragadt egy gyermeki szinten és kamaszkori szintet kéne behoznia.
Összehívhatod az összes kedves, normális, értelmes nőt a bolygón, aztán hajrá, randizgasson végig mindegyikkel. Hidd el, hogy jó nagy részük esélyt sem fog adni.
Ez a szűz jellem, egy szorongó görcshalmaz. Én is az voltam, és beszéltem ítt 5-6 hasonló kortársammal. Pont ezeket élték át.
Hányszor de hányszor kell elismételnem, hogy nem a szüzesség a gond önmagában. Csak az ilyen agyatlan amőbáknak, mint te kell 60x elmagyarázni, hogy a nők nem azért szakítanak, vagy nem adnak esélyt mert nem dugott még valaki.
Hanem mert egy önbizalomhiányos rettegő kiskamasz az illető.
Igen ezen segíthet a prosti, és bizony néhány esetben már pszichiáterek is okkal javasolják. Menj el, láss egy női testet, illatozd meg, beszélj vele.
Igen, szokott segíteni. Egy kapcsolót végre átkapcsol. Egy lépés letudva. Egy kis tapasztalat semmi egyéb. Semmit nem lehet veszteni vele.
Persze okoskodj, súlkold a f..ságot újra és újra. Csak majd amikor az ilyen féreg erkölcshuszárok miatt ott áll 35 évesen és megismerte élete nőjét, és elb...ssza a szorongás miatt, akkor várhat még 10 évet az igazi előtt.
Én is az ilyen szemét lelkiismeretfurdalás keltő emberek miatt vártam sokáig és elcsesztem a legszebb fiatal éveimet. Egyszerűen remegek, annyira fel tudom ezen húzni magamat.
Legszívesebben megadnám a címemet és egy halálig tartó ökölharcban eldönthetnénk kinek van igaza... de annyira haragszom az ilyen féregemberekre, hogy nem járnál vele jól.
Egyébként olyan káros az ilyen fajta ember mint te, hogy szó szerint gyilkosság amit csinálsz.
Amikor miattad szúrja el majd az illető az első kapcsplatát, és netán öngyilkosságot követ el, akkor az a te lelkeden fog száradni.
Nem kell ezen ennyit gondolkozni. Elmész prostihoz, kefélsz egy-kétszer egy jót vegre. Tul van spilázva :D utána legalább ezen nem görcsölsz. Egy kapcsolathoz azért kell némi határozottság. Főleg hogy férfinak érezd magad. Ha nem is leszel töle férfi, mert kursz egyet... attól még segít, hogy egy fokkal legalább "normálisabbnak" erezd magad. En is voltam, nem volt nagy szam... de utána még elmentem egy 30-as puncihoz is. Na azt már úgy megdugtam, 40 percen keresztül, hogy öröm volt :d szétkurtam gyakorlatban.
Tökjó érzís volt hogy rájöttém nem is nagy cucc ez. Pár honapra rá nyáron fesztiválon összejöttem egy fiatal egyetemeista csajjal és tökjó volt vele. Végre beletanultam :) mi ezen a szegyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!