Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megcsókoljátok a lányt közvetlenül azután, hogy a szájába élveztetek, és lenyelte?
Figyelt kérdés
Illetve orál közben le szoktatok állni néha egy-egy csókra?2018. ápr. 3. 05:50
11/21 anonim válasza:
Igen. Néha még akkor is, amikor még nem nyelte le. Egyikünk se kényeskedik ezen, nincs ebben semmi rossz.
12/21 anonim válasza:
Én szeretek csókolózni, úgyhogy közben is jó és utána is. :) Én azért megvárom, hogy eltüntesse a "gyerekeket" és utána. :) De egyébként igen :) :)
14/21 anonim válasza:
Olyan még nem volt, hogy egy nő szájába élveztem és utána csókolóztunk.
De nem azért, mert taszítana a dolog, hanem mert nem szoktam szájba élvezni :D
Nyalás közben viszont gyakran csókolózok a partnereimmel és eddig még soha senki sem tiltakozott, hogy puncis szájjal meg ne csókoljam! :D
Én sem tenném adott esetben ;)
32/F
15/21 anonim válasza:
Nem... nem szeretem a saját anyagomat. A nőét igen és ez nálunk fordítva is igaz.
17/21 anonim válasza:
Igen,leállunk csókolózni néha néha közben. Ha a számba élvezett a párom utána is csókolózunk. Nincs ezzel egyiküknek sem problémája.
18/21 anonim válasza:
Igen sőt ha a puncijára élveznék akkor ki is nyalnám bármit
19/21 anonim válasza:
Simán, akármikor. Elvégre o is kibírja a szájában, akkor en mitol ne csokolnám meg?
20/21 anonim válasza:
én már annak is örülnék, ha az asszony szájába mehetnék el...
egyik legfőbb vágyam a habcsók
annyira fantáziátlan a szexuális beállítottsága, hogy vmi hihetetlen
házasok vagyunk, de őszintén, a vágyaimat pénzért tudom csak beteljesíteni,
tudom hogy ez így előbb utóbb zátonyra futhat, de nem tudok mit csinálni...hiába beszéltünk róla, nem lett eredménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!