Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan meglepő sokak számára az, hogy minden nő nagy péniszű férfit akar magának?
Egyszerű következtetéssel meg lehet állapítani ezt.
A férfiak magassága és pénisz méretük szoros kapcsolatban áll egymással.
Nyilvánvalóan egyetlen nő sem tagadja azt,hogy neki magas férfi kell,tehát közvetve nagy péniszt akarnak maguknak.
198volt az exem 11,3centis mütyürrel...
Mostani 186 18,7cm hidd el nem magasság kérdése
Am meg az exemel a szex volt csak szar a többi dolog jo volt de orgazmust még nyelvek ujjal sem nyujtott szoval két évig játszhattam orgazmust de már nem birtam...
Ahhoz már tehetség kell, hogy minden egyes mondatod helytelen, kb 3 másik mondatból nem hogy támadható, de cáfolható legyen.
Szóval gratulálok a tehetségedhez. Igaz nem sokra mész vele.
Keresem az igazságot a szövegedben. :D
A 160 cm magas nő szerinted a 185 felettieket fogja elsősorban nézni?
És a magasság nem függ össze a pénisz méretével.
Sok nő addig szeretne nagy méretekkel rendelkező pasit találni,amíg meg nem tapasztalja milyen.
A többség nem tud 20 centiseket "befogadni",mert a méhszájat "csiklandozza",és az nem éppen kellemes érzés,főleg,ha az illető nagy önbizalmával szinte d*gja a nőt.
171 cm,de én megvagyok egyedül,mielőtt ajánlgatnád a világ legrendesebb kosarasát.
És csak mondom másnak,mielőtt fennakadnának: ELSŐSORBAN nem égimeszelőt néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!