Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Orális, Anális, vagy maga az aktus a legjobb?
Van itt villa, kanal is,
nagyon jo az analis!
Csak az aktus. A többi csak pótlék..
38/N
Fizikai értelemben ha jól csinálják az orális szex lehet ajobb hisz a nyelv és az ajkak segítségévelég jól és pontosan lehet ingerelni mindkét nemiszervet. Az aktus inkáb már egy más dolog egy fajta bensőségesebb, ösztönökből fakadó dolog, szinte a lelkünknek kell...
Az anál meg már egy másik dolog de kinek jó kinek em.
Egyébként értelem szerű. Képzeld el, hogy a farkadat egy forró száj fogja körbe, cuppangatja csókolgatja szívogatja és közbe egy jó meleg sikamlós de érdes nyelv a makkodat nyalogatja.
Nos ez lehet jobb érzés, vagy ha bedugod egy lukba, oszt köpülsz benne legalább fél órán keresztül s már szakad rólad a víz a vége felé.
1. Anál
2. Orál (ha én adom)
3. Orál (ha én kapom)
4. Sima szex
:)
#5,
most nem foglalkozom azzal a hihetetlen ostobaságoddal, hogy a 38 éves nő idős. De nem értem, hogy miért ne tudna erre a kérdésre válaszolni.
Az orális szex, az nagyon jó előkészítés, az anális az nem jó, maga az aktus pedig a csúcspontja az egésznek :)
(20F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!